Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Километраж на марея.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Километраж на марея.

    Колеги, някой виждал ли е табло на марея, което да е с кръгли уреди и да има чек панел за вратите и LCD километраж/трип/външна температура. Поразрових се тук-там ама нищо не намерих. Само кръгли без другите екстри.
    https://www.cialispascherfr24.com/

    #2
    http://axm-auto.com/pBB2/files/marea...29.jpgИмаш предвид такова табло, с такъв километраж, с индикатцията за вратите, но с кръгли уреди. Виждал съм една 1.6-ца с такова табло и ми направи впечетление, че е супер грозно С колегата преди време заедно ги купувахме, той взе 1.6-цата, аз 1.8-цата, та тогава съм виждал. Трип нямаше, но беше с такъв тип километраж и си имаше индикацията за вратите и копче за температурата като на 1.8-ца до реотана за задно стъкло.

    Коментар


      #3
      ДА, такова само че кръгли. Че тоя оборотомер дето е като волтметър нещо не ме кефи, ама искам да си запазя другите функции. Трип е дневен брояч- не може да го няма.
      https://www.cialispascherfr24.com/

      Коментар


        #4
        При браво/а по-новите май ги правеха с кръгъл километраж, но при мареа незнам и незнам дали поддържат нещата, които си изброил
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

        Коментар


          #5
          Те всички табла имат тези екстри. Проблема е дали са вградени в конкретната кола, и дали са активирани. При мен на бравото има картинки за всичко, даже и диоди има от долу, обаче не работят, тъй като екстрите липсват. Така, че си търсиш табло от Мареа или БравА, която има въпросните екстри. Браво с работеща индикация за отворена врата не съм виждал .
          00' Bravo 105 JTD

          Коментар


            #6
            Joro - отговорът на въпроса ти е "Не." Това което си видял, докато си търсил е вярно - само кръглите уреди, с LCD дисплей, без чек-панел.Таблото с кръглите уреди и LCD дисплей се монтира в Мареа Браво и Брава след 98-ма, а "чекът" представлява само една лампа, която осветява картинка с формата на врата - показва ти че има отворена врата, но не и коя точно. Показанието е долу вдясно на самото табло.Чекът, който показва коя точно врата е отворена е "екстра", характерна за Мареа HLX. Освен коя врата е отворена, мисля че показваше и коя точно светлина от външното осветление е изгоряла. При Браво и Брава това липсва, изчерпва се с "чек" за стоп-светлините.

            Коментар


              #7
              Ясно . Мерси за отговорите. Ще си карам така явно. Весели празници на всички.
              https://www.cialispascherfr24.com/

              Коментар

              Working...
              X