Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Часове за паркиране в софийски сини зони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Часове за паркиране в софийски сини зони

Я кажете как стои въпросът с паркирането за много часове в сините зони?До колкото съм чел, има ограничение до два часа с два есемеса съответно, но долу виждам един бял фиат браво в синята зона, който е с 5-6 талона на таблото от известно време насам. Сега какво излиза, че с sms може до два часа, а с талони - цял ден, така ли е, или е някакъв местен тарикатлък това?

Аз лично съм изпращал 3 или 4 поредни SMS-а ...и не съм имал проблеми
    Fiat Bravo 1.8 16V
    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

със смс-и съм стоял по цял ден (8 часа) и никой нищо не ти казва, важното е да си си платил! Това, което го пише на знаците е просто да плаши гаргите - т.е. да не се заседяват колите, но нито някой го спазва, нито пък някой го следи!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

За тези, които събират парите, е все едно дали някой ще плати за 8 часа, или 8 различни човека ще платят за по един час за съответното място.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          За тези, които събират парите, е все едно дали някой ще плати за 8 часа, или 8 различни човека ще платят за по един час за съответното място.
          Абсолютно! Важно е да мястото да се използва ползотворно!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
          X