Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как палим колите си ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как палим колите си ?

Да продължа тенденцията за новите теми. Как палите колата си ? С дистанционно ли отключвате или с ключ ? Ако сте с дизел - колко пъти подгрявате ? Ако сте бензин - защо не сте на дизел ? Ето аз примерно излизам, оглеждам се къде съм паркирал, щракам дистанционното, колата изписуква 2 пъти. След това пипам земята и се прекръствам като Благо Георгиев, влизащ в 87ма минута в руското първенство. Отварям вратата и сядам. Погалвам я по темето /таблото/ и го вкарвам ... разклащам малко ... заключения волан и завъртам на контакт. Светва подгрева, след 3 секунди се изключва. Пипам пеперудката талисманче, залепена на средата на таблото и паля. Това са ми ритуалите, като изкючим и един друг, който не е за пред хора. Разкажете и за вашите ?
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Съкам централното,влизам в колата (бензин) изчаквам малко на контакт и докато чакам се оглеждам в огледалото :DПаля,чакам пак малко,докато чакам подбирам някоя песен и потеглям бавно и славно А като слизам от колата първо пипам земята,че иначе ме удря тока :D :D :D
    Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Слизам пред блока и цъкам с дистанционното. Докато колата се отключи правя две обиколки на блока, купувам си вестник, проверявам си пощата, рина сняга пред входа, а ако е лято поливам цветята, взимам си кафенце, бутам колата и жената на съседа, а после се прибирам вкъщи, защото се е мръкнало!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

на бутане палим

Коментар

strajaro написа:
          на бутане палим
          Майтапа настрани ама има истина в думите Ви колега !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            strajaro написа:
            на бутане палим
            Майтапа настрани ама има истина в думите Ви колега !
            Чак пък на вие ли си говорите вече. А иначе как да си паля колата, освен с ключа. И винаги на бензин, особенно сега зимата.Иначе като я запаля чакам малко да позагрее и потеглям под звуците на зверски бассссссссс.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ако успея да си вляза в колата , понеже замръзва ключалката , уплътненията и спусъка на бравата... (темпра,типо) , влизам паля, изчакам 2-3-5 мин и потеглям
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

А ... пропуснах да кажа, че поливам цветята в багажника. Гледам един Бенджамин, мушкато и 2 лиани.
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Отивам към колата със бавна,тежка похотка стил "Не ме закачайте",след това оглеждам колата да вида блъснали ли са ме и ако да пускам 5-6 псувни и отключвам с ключа,след което влизам,паля си куту пич,пускам силно музика да ме чуят съседите и след това бавничко си тръгвам.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Излизам пред блока и подхождам към колата, като много внимавам да не падна по леда (че скоро се изплясках като тюлен и си навехнах десния крак).На 2 метра от нея я отключвам с дистанционното. Отварям замръзналата врата и сядам на студената седалка. Отключвам волана и давам контакт. Мисля си дали е над - 15, че да направя един клип за темата на Емо, но уви едва -7 беше ... Гаснат лапмите и паля като бензинка :D Тупам 1 мин. на място да разбутам малко маслото и тръгвам.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Моята процедура мааалко по-дълга! :DПърво трябва да прибера дзвера - каракачанка на близо 2 години, защото започва да ми се радва, като ме прегръща и облизва. http://vbox7.com/play:ed306ff3 После отварям гаража, паля колата и отивам да застопоря вратите, особено при вятър.Вадя колата и с няколко маневри я обръщам за излизане. Затварям гаража, отварям решетката, която държи кучето затворено и спирам до уличната врата.Връщам се обратно да затворя решетката и отварям портата към улицата. Така се застраховам, ако дзвера реши да излезе след мен да се поразтъпче.Изкарвам колата на улицата, затварям портата, отварям страничните огледала сядам и потеглям. Ето затова ходя на работа пеш!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Излизам, псувам паркиралите като албански тираджии комшии, на метър от колата - цък цък, сядам и аз на студената седалка, давам на контакт, докато мине подгрева и чека, слагам колана и паля.Ако запали :D , след няма и 5 секунди съм потеглил.Ако е под 0та сменям предавките на 1500рпм, ако е над 0та на 2000рпм.5-6 пъти ми се е случвало да я изрежа до 3000 студена и ми става тъпо после ама мразим пенсии с ладички !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Слизам от нас,стигам до колата,въздишам тежко,хващам вратата с 2 ръце и почвам да дърпам.След известно време съм отворил вратата,сядам.Контакт,пускам на газ за няколко секунди връщам на бензин и паляОт скоро му фанах цаката на тва с газта - много бързо пали Реотани,духалки,стъргалки и така

Коментар

1. Изключвам алармата2. Отключвам колата с ключа (че дистанционното почна да се е*бава, май трябва да му сменя батерията)3. Без да сядам на седалката пъхам ключа, въртя ... пали4. Завъртам парното на макс, вентилатора на 2 и да духа в краката и прозорците5. Включвам подгрева на задното стъкло и огледалата6. Вземам чистилото за лед и за 3-4 мин остъргвам всичкия по стъклата на колата (ако има сняг, първо с "метлата", ама и технологичното време е двойно)7. Сядам на седалката, изтупвам си обувките от натрупания лед/сняг, махам ръкавиците, свалям шапката, изключвам ASR-а и потеглям. Кефя се и се бъзикам с комшията, който току-що е слезнал и си чисти Бе-Ем-Ве-то :D До 3-4 мин колата е стигнала 90 градуса и вътре е прилично топло.
                            Stilo 1.6 16v

Коментар

Излизам от къщи със синковеца за ръка, слизаме с асансьора в мазето, отключвам колата с дистанционното на ключа, натоварвам дребния на задната седалка барабар с раницата му за училище, качвам се, отварям гаражната врата с дистанционното, паля без да чакам подгреви ( в момента в мазето(гаража) ми е 10 градуса), излизам по рампата и спирам на уличката за да се огледам за коли и да затворя вратата на гаража ( пак с дистанционното) и потегляме...И всичко това под звуците на въпросите и коментарите на сина ми, който не пропуска да прочете на таблото коя дата е, колко е часът и какъв ден от седмицата е. Ако е понеделник - го прочита тъжно, ако е петък - радостно пляска с ръце.Ако има сняг - процедурата е друга - ставам един час по-рано, отивам да разрина рампата и да я поръся със сол или пепел - според случая, псувам комшиите че чакат аз да свърша тая работа, качвам се - мия се или се къпя(според случая), преобличам се, крещя на дребния че още лежи, а закъсняваме.После - като гореописаното, с разликата, че при излизане по рампата нагоре малко буксувам, а понякога атакувам 2-3 пъти докато излезна на улицата.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X