То пък като са подготвени какво:"Most of the roads in the Baltic island of Denmark remained under heavy snow and the authorities had given up clearing the road blocks."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистена ли беше днес София?
Collapse
X
-
Vladim написа:stefaka222 написа:...В крайна сметка нека да се истрепеме ако не от траповете по пътя то от снега.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:Ако не мога да отида с колата понеже не е пчистено едва ли ще мога с друго да отида НЯМАМЕ рейсове 4x4 или таксита ДЖИПОВЕ или БТРА ако реша да отида пеша ето какво ме чака::::::::::::::::::: http://news.ibox.bg/news/id_768792388Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:stefaka222 написа:Ако не мога да отида с колата понеже не е пчистено едва ли ще мога с друго да отида НЯМАМЕ рейсове 4x4 или таксита ДЖИПОВЕ или БТРА ако реша да отида пеша ето какво ме чака::::::::::::::::::: http://news.ibox.bg/news/id_768792388КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
А бе вярно, какво очаквате?При зимни условия може би 100% чист асфалт? Или и 1.2см киша и вече проблем, трябва да се вдига врява.Не е и аз да не съм карал. Нормално зимно време. Някъде е на асфалт, някъде има и повече сняг. Нали за това в закона се казва скорост съобразена с пътните условия. Има хубава обработка на пътя, карате по-бързо. Пътя е заледен и хлъзгав, карате с 1.2км/ч.Аз примерно се изнервям от такива, които на мокър път се влачат с точно 22км/ч един до друг и като искаш да ги задминеш с 42км/ч не дават път а си държат колона от 3 коли една до друга в 3 ленти и всяка караща с еднаква скорост, примерноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
stefaka222 написа:АЗ съм на 60 години и за това се притеснявам кават че до довечера щели да станат 90 пострадалите На протестите бях на работа както всеки божи ден в бгА тея който бяхте и се биете в гърдите какво направихте като отидохте а?Хвалите се ама пак си е разбит пътя нищо не направихтеБойчето обеща да запълни дупките. Е сега ги запълва със снежец. ЧЕСТИТОFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Направо съжалявам защо подхванах темата . Плащайте и се пързаляите на воля , ащо се отнася до защо не ходим с градския транспорт , изкам да отговоря , че аз си вадя половината хляб с колата и не си возя ГЪЗА за разлика от някой други . И най- вече обикалям не само в София , а из цяла БЪЛГАРИЯ и мого добре знам кави са пътищата и там , за сведение на някой който пътуват само по определен маршрут , около блока :PFIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
На мен ми се стори много добре почистена честно казано вечерта. Карах от Разлог до София и то през Ковачевци и Железница. Ако знаете там какво чудо е. Снегорин не беше минавал изобщо.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Днес цял ден съм в София и имам 150-60 км. днес и за мен улиците бяха горе-долу добре.Не разбирам вие какво точно очаквате..Както по-горе се изрази един колега- "Чист асфалт ли" ? То като вали нон-стоп как да го почистат,като минават и след 10 мин. пак е натрупало..Голяма драма..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Vladim написа:naco68 написа:Направо съжалявам защо подхванах темата . ...FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:т много време ми се струва , че във форума най често спорят само " професори " :D :D :D, че то май те останаха по тези земиFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
София дали е чиста при 3-5 см сняг
София дали е чиста при 3-5 см сняг . Ами ако е 20 незнам кво щее .Днес минах около 120 км и е добре почистено . Вярно че и преди 25-30 години си се чистеше дори и повече за МОГО по малко пари .Иначе се виждат нови снегорини за разлика од преди 2-3 години .
Коментар
-
Re: София дали е чиста при 3-5 см сняг
kluchar написа:София дали е чиста при 3-5 см сняг . Ами ако е 20 незнам кво щее .Днес минах около 120 км и е добре почистено . Вярно че и преди 25-30 години си се чистеше дори и повече за МОГО по малко пари .Иначе се виждат нови снегорини за разлика од преди 2-3 години .Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар