Колеги,препоръчайте ми някой конвертор за аудио файлове от MP3 към WAV файлове? Желателно е да има и еквилайзер,нормалайзер и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за конвертиране на аудио файлове?
Collapse
X
-
Извинявам се на колегата dudulia, че ще използвам темата, но да не отварям друга. Това което искам да ви покажа е свързано пак с музика и видео, ето един интересен сайт http://www.avguide.bg/.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Mupo написа:Сега се сетих и за Audio grabber, ама дали имаше точно тези функции, не си спомнямEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Не е лошо да напишеш каква е целта ти. Иначе би могъл да получиш предложения за софтуер за звукозаписно студио, а не мисля, че това искаш.Най лесно ... напиши MP3 to AVI в Google и тествай. Има достатъчно безплатни.NikMar написа:Извинявам се на колегата dudulia, че ще използвам темата, но да не отварям друга. Това което искам да ви покажа е свързано пак с музика и видео, ето един интересен сайт http://www.avguide.bg/..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
seninkn написа:а въпросът е защо от скапана Мп3 ще правиш скапан УейвWAV is the full deal, uncompressed, full spectrum, everything. Large file size, but the most precise sound. Generally not used for distributing songs because they’re just too dang big.WAV occupies about 8 times a mp3 takes, but no sound are erased so if you handle it good, you obviously could have the real sound quality made on songs..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Искам да конвертирам MP3 във WAV,защото не мога да намеря тези песни във WAV. Беше ми безкрайно трудно да ги намеря в MP3.Относно саундфордж,то ми е ясно,че е най-доброто,но ме съмняват краковете,които вървят към програмата,а определено не мисля,че си струва да се инвестират толкова пари,за да преобразувам 10 песни. Целта е чисто любителска употреба.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
seninkn написа:@Малон,Споко пич, точно това имах предвит като скапани, колкото и да е слаба конпресията при Мп3 се губи от качеството, така че ... требе кажеш как че черпиш бира Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар