Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Троянски кон в компютъра (Google Chrome и AVG антивирус)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз бекъпвам фирмените данни на 2 отелни DVD сесии и на една отдалечена FTP, която е и на rsync. Нямам желанието да се счупи някой хард диск и да остана по гол задник. Бекъпите ми са 2 пъти месечно. Ако успея да намеря синхронизатор за бозата дето да прави отделечено синхронизиране на 24 часа - ще съм най-щасливия гийк
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ами нито ме познаваш нито знаеш нещо за мен, но ми даваш оценка ... аз толкова макове съм пипал колкото ти до края на живота си няма да видиш ... затова именно от опит говоря! Даже не ми се брои колко съм имал че им изгубих бройката.И не мисля че съм плюл - казвал съм че не бива да се превъзнасят - и те не са върха на сладоледа както смяташ. Не мисля да ти търся примери - можеш и сам да си намериш достатъчно. Че ще срещнеш подобни в пъти повече за Win - ами така е ... 90% от компютрите го ползват срещу 5% за МАК. А дупки в компонентите на всяка операционна система изскачат постоянно - едва ли вирусите се съобразяват с "политиките за сигурност" Според мен е странно да си градиш тезата не на факти, а на квалификация със спорещия с теб!!!А, средата е хомогенна докато не се появи някой луд и се зарече че с него свършва и света. Това че във форума ти не си го усетил може да е заслуга на администраторите. Но напоследък ъптайма на форума повече от перфектен.Съжалявам за

Коментар

Да не си Сист.администратор в ИПК "Родина". Само там има толкова много Макове и UNIX машини на куп?
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Аз мислех, че тая тема ще забие в Коя ОС е по-добре - линукс или уиндоус, тя пък заби в перчене и хвърчене на перушина кой е по-по-най и на Ти с вирусите. Важното е, че колегата е открил проблема
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Точно в десетката, като снайперист!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

ilkor написа:
              Според мен е странно да си градиш тезата не на факти, а на квалификация със спорещия с теб!!!А, средата е хомогенна докато не се появи някой луд и се зарече че с него свършва и света. Това че във форума ти не си го усетил може да е заслуга на администраторите. Но напоследък ъптайма на форума повече от перфектен.Съжалявам за
              Имаш и винаги си имал личните ми уважения. Когато се е налагало - съм успявал да те намеря. Мир! Кой, какво и колко е имал - няма защо да си го мерим. Кое и как - също. Ако писмено изказаните уважения от моя страна към теб не са достатъчни - изтрий ми акаунта със всички мои посотове във форума, считам, че ще е повече от достатъчно. Мир!
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X