Аз бекъпвам фирмените данни на 2 отелни DVD сесии и на една отдалечена FTP, която е и на rsync. Нямам желанието да се счупи някой хард диск и да остана по гол задник. Бекъпите ми са 2 пъти месечно. Ако успея да намеря синхронизатор за бозата дето да прави отделечено синхронизиране на 24 часа - ще съм най-щасливия гийк
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Троянски кон в компютъра (Google Chrome и AVG антивирус)
Collapse
X
-
Ами нито ме познаваш нито знаеш нещо за мен, но ми даваш оценка ... аз толкова макове съм пипал колкото ти до края на живота си няма да видиш ... затова именно от опит говоря! Даже не ми се брои колко съм имал че им изгубих бройката.И не мисля че съм плюл - казвал съм че не бива да се превъзнасят - и те не са върха на сладоледа както смяташ. Не мисля да ти търся примери - можеш и сам да си намериш достатъчно. Че ще срещнеш подобни в пъти повече за Win - ами така е ... 90% от компютрите го ползват срещу 5% за МАК. А дупки в компонентите на всяка операционна система изскачат постоянно - едва ли вирусите се съобразяват с "политиките за сигурност" Според мен е странно да си градиш тезата не на факти, а на квалификация със спорещия с теб!!!А, средата е хомогенна докато не се появи някой луд и се зарече че с него свършва и света. Това че във форума ти не си го усетил може да е заслуга на администраторите. Но напоследък ъптайма на форума повече от перфектен.Съжалявам за
Коментар
-
ilkor написа:Според мен е странно да си градиш тезата не на факти, а на квалификация със спорещия с теб!!!А, средата е хомогенна докато не се появи някой луд и се зарече че с него свършва и света. Това че във форума ти не си го усетил може да е заслуга на администраторите. Но напоследък ъптайма на форума повече от перфектен.Съжалявам заSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар