Гледам напоследък колеги се хвалят за новите си фиатки та реших да взема и аз да се похваля за новата ми придобивка към Уно-то.Panasonic CQ-C1313NE
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е и аз да се похваля :)))
Collapse
X
-
Re: Е и аз да се похваля ))
FiFo написа:Гледам напоследък колеги се хвалят за новите си фиатки та реших да взема и аз да се похваля за новата ми придобивка към Уно-то.Panasonic CQ-C1313NEFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
В стил форума на VW - значи Уно-то е качило още 10-15 к.с. (шегичка)Ами да ти е честита новата придобивка, да ти служи дълго и вярно..... :PНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Мерси много. да чукам да дърво но до момента е безгрешка и чете всеки диск.много съм доволен и е много добро.А BBorisoff мога ли да те попитам за какви пари си взе нео-то.любопитно ми еFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
FiFo написа:Мерси много. да чукам да дърво но до момента е безгрешка и чете всеки диск.много съм доволен и е много добро.А BBorisoff мога ли да те попитам за какви пари си взе нео-то.любопитно ми еhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:FiFo написа:Мерси много. да чукам да дърво но до момента е безгрешка и чете всеки диск.много съм доволен и е много добро.А BBorisoff мога ли да те попитам за какви пари си взе нео-то.любопитно ми е
Коментар
-
Dodo 155 написа:По-добрият вариант е DAEWOO от Техномаркет за 159лв. и чете SD карта и има USB входFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
TAIF написа:И аз трябва да ти честита. Дай малко повечко информация за ЦД -то :D Много ме интересува колко струва? (ако не е тайна)Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар