Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Остава и да пише някъде кои са всички реквизити, които се изискват за графичното оформяне на винетките и темата става съвсем пълна и ясна.nnikin_n написа:Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Malone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.
Коментар
-
Immortal написа:donnna написа:Malone написа:’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Колега , аз съм от тия дето си плащат винетките , здравните и малко закъснява с данъците . Пък кадар за едни шашлици ( шишчета - б. авт. ) пари ще се намерят...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар