Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

ogi28b написа:
      Остава и да пише някъде кои са всички реквизити, които се изискват за графичното оформяне на винетките и темата става съвсем пълна и ясна.
      Оги, ясно е написано на български на самата винетка, над полето, споменахме го вече.На английски също.Ако на някой не му е ясно, че изписването на регистрационния номер е реквизит от "графичното оформяне", той не бива да е зад волана.Обаче при написан Акт и обжалване на НП, бъди сигурен, че съдията ще е съвсем наясно какво е "графично оформяне", както и кои са елементите му. И делото ще бъде доста кратко.
      nnikin_n написа:
      Колега Malone много си прав,но като четох мненията имах чувството,че голяма част от съфорумците се чудят как да прецакат системата. :D
      Във всички форуми, във всички теми засягащи новите винетки, това е основния мотив. "К’во да правя сега, като ми отрязаха възможността да си лепя винетката на пет автомобила."Че даже има и безмислици от рода на тази, винетката да бъдела поименна. Не на автомобила, а на водача. Защото водача в определено време може да кара само един автомобил.От това си правя извода, че освен непочтени, някои са и без грам мозък. Дано никога да нямат възможност да творят Закони.’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев Хинчев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        ’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.
        мен ши мъ извикъте ли за накълваването п.п. аз съм спокоен - жината има роднини в Разград и няма книжка
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          Malone написа:
          ’Щото утре ще се накълвем с Румен Хаджиев в Разград и логично е жена ми да управлява моя автомобил до Русе.Винетката обаче е поименна, на мое име.Следователно трябва да ходим до Лукойл жена ми да си купи винетка.
          мен ши мъ извикъте ли за накълваването п.п. аз съм спокоен - жината има роднини в Разград и няма книжка
          Знайте ли каква хубава тераса има Румен на покрива на блока? Ама е желателно да се ходи лятото, че зимата ще ни издуха вятъра

Коментар

Immortal написа:
            donnna написа:
            Malone написа:
            Знайте ли каква хубава тераса има Румен на покрива на блока? Ама е желателно да се ходи лятото, че зимата ще ни издуха вятъра
            Хаджиев не знам има ли тераса , но ние вярно , че ползваме нашата :D Недей лъга че духа , Дидо , ами оздравявай , мятай се на колата и идвай да завъртим едни шашлици ....
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Недей лъга че духа , Дидо , ами оздравявай , мятай се на колата и идвай да завъртим едни шашлици ....
              Пък постояно ревем че сме бедни и едвам свързваме двата края. А сега де , на какво да вярвам . :D :D :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Колега , аз съм от тия дето си плащат винетките , здравните и малко закъснява с данъците . Пък кадар за едни шашлици ( шишчета - б. авт. ) пари ще се намерят...

Коментар

Мисля че схващаш, че това е една шегичка баш по Ивановден. :D :D Пък днеска ми е простено, че аз още от сутринта черпя с чайника с греяна ракия по стара традиция. :D
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                      Румен_Хинчев, извинения друже.Виж колко часа е било като съм писал поста, тъкмо преди лягане след 300 километра мъгла и лед.Корегирах се.Относно накълваването имах предвид точно теб, без дори да знам че има подходящо място за това. За мръвки пари ще се намерят, ти осигури някоя домашна ракия. Може и от шуменския край да е.Имам колега Румен Хаджиев, и така съм го написал по инерция. В четири и половина сутринта е нормално да сгреша. След толкова уморително пътуване трудно се сещам и за моето име.
                      Споко , приятелю !Темата е изчерпана.

Коментар

Working...
                      X