Току що научих следната новина ,че както е с найлона се пишел номера върху найлона и се изличавало номера после в полето като се махне найлончето . Колко е верна тая информация не знам ,но така я купих преди малко тая новина .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
=Rudi= написа:Сега ми идва друго на ум: В нашия регион се движат все повече румънци - туристи и хора, които вече работят тук. Естествено трябва да са с наша винетка. Но полето за изписване на номера е означено на български и английски. Всички ли трябва да са българо- или англо-говорящи за да не сгрешат и да я залепят, както са го правили до сега, без да напишат номера? Веднага стават нарушители и...плащащи "глоби". Естествено това важи и за всички други не-англоговорящи, влизащи в България, хора със всякакво ниво на (НЕ)грамотност.П.П. И още нещо - руските, беларуските и украинските номера, на колите преминаващи тук, имат много и различни символи с различна големина и шрифтове? Ще могат ли четливо да се изпишат в това лепкаво поле? А какво се случва на автомобил с американска регистрация - пише се щата на регистрация (ще кажете съкратено, но на номера е изписано цялото име) + буквените и цифрови символи - как?
Коментар
-
а какво става ако вече 3 години карам без винетка, пътувам постоянно предимно извънградско? Отговор: ами по-богат съм с 200 лева. Няма да давам мизерните си пари за да карам по счупени пътища да си прая предницата на колата 2 пъти в годината и онея от пътната агенция да си раздават бонуси в размер на 12 месечни заплати на работник от провинциятаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:а какво става ако вече 3 години карам без винетка, пътувам постоянно предимно извънградско? Отговор: ами по-богат съм с 200 лева. Няма да давам мизерните си пари за да карам по счупени пътища да си прая предницата на колата 2 пъти в годината и онея от пътната агенция да си раздават бонуси в размер на 12 месечни заплати на работник от провинциятаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:mitkosoft написа:а какво става ако вече 3 години карам без винетка, пътувам постоянно предимно извънградско? Отговор: ами по-богат съм с 200 лева. Няма да давам мизерните си пари за да карам по счупени пътища да си прая предницата на колата 2 пъти в годината и онея от пътната агенция да си раздават бонуси в размер на 12 месечни заплати на работник от провинцията
Коментар
-
mitkosoft написа:а какво става ако вече 3 години карам без винетка, пътувам постоянно предимно извънградско? Отговор: ами по-богат съм с 200 лева. Няма да давам мизерните си пари за да карам по счупени пътища да си прая предницата на колата 2 пъти в годината и онея от пътната агенция да си раздават бонуси в размер на 12 месечни заплати на работник от провинцията
Коментар
-
коцев написа:mitkosoft написа:а какво става ако вече 3 години карам без винетка, пътувам постоянно предимно извънградско? Отговор: ами по-богат съм с 200 лева. Няма да давам мизерните си пари за да карам по счупени пътища да си прая предницата на колата 2 пъти в годината и онея от пътната агенция да си раздават бонуси в размер на 12 месечни заплати на работник от провинциятаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз с удоволствие бих си купил винетка дори и 2 ще си взема но не виждам резултат...като са много отворени някой нека ми отговорят кой тогава да ми плаща на мене аз като си троша колата из дупките ? А? Проблема не е че не си купуваме винетки и някой карат без застраховка проблема е че държавата само взима без да дава не ни зачита правата и всички си траем и си мислим че нещо ще се промени...аз съм все още малък но някой по голоям да каже видял ли е някаква промяна последните 20-39 години...ами не пътя до село си е все същия какъвто е бил в детството на майка ми само че има забита табела с надпис ВИНЕТКАFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:аз с удоволствие бих си купил винетка дори и 2 ще си взема но не виждам резултат...като са много отворени някой нека ми отговорят кой тогава да ми плаща на мене аз като си троша колата из дупките ? А? Проблема не е че не си купуваме винетки и някой карат без застраховка проблема е че държавата само взима без да дава не ни зачита правата и всички си траем и си мислим че нещо ще се промени...аз съм все още малък но някой по голоям да каже видял ли е някаква промяна последните 20-39 години...ами не пътя до село си е все същия какъвто е бил в детството на майка ми само че има забита табела с надпис ВИНЕТКА
Коментар
-
колега коцев извинявай не съм нарекъл никой нищожество...няма нищо лощо да си съвестен аз само винетка нямам друго всичко е изрядно по колата...и изразявам тезата си защо нямам и няма и да имам скоро винетка...а отностно глобата от 500 лева, доколкото знам е 100 но не ме касае така или иначе няма да го платя...между другото България не е ли една от малкото държави в които има винетки доколкото знам в белите държави има такса магистрала няма такса третокласен път със 10 дупки на квадратен метърFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар