vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
И аз си купих годишна винетка. На Лукойл двете хилещи се за нещо служителки не споменаха нищо за изписването на номера върху винетката. А мисля, че трябва да го правят, защото много хора не са разбрали. Един човек взе да я лепи на колата си и аз му казах, че трябва преди това да запише номера. Той май не ми повярва съвсем и се върна вътре да пита.Интересно как ще се запише номерът върху лепкава повърхност . Вдругиден ми предстои да се занимая с този въпрос, както и с пренеприятното махане на старата винетка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
дамм и аз почвам да си задавам въпроса,как ще се пише върху лепкава повърхност.И ви гарантирам,че това с номерата ще е бошлав работа....аз ако използвам светъл химикал и през понадрасканото стъкло "органа" трябва с бинокъл и фенерче да чете написаното,за да свери номера За целта,да няма повод за заяждане,ще го напиша с перманентен маркер Но пак се чудя,като ми се запоти стъклото и ако влезне влага,дали няма да се размаже и ония да гледат като лудиex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:дамм и аз почвам да си задавам въпроса,как ще се пише върху лепкава повърхност.И ви гарантирам,че това с номерата ще е бошлав работа....аз ако използвам светъл химикал и през понадрасканото стъкло "органа" трябва с бинокъл и фенерче да чете написаното,за да свери номера За целта,да няма повод за заяждане,ще го напиша с перманентен маркер Но пак се чудя,като ми се запоти стъклото и ако влезне влага,дали няма да се размаже и ония да гледат като лудиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Чух и мнения, че винетката се надписва през фолиото, но не ми се вярва да стане така. Няма ли да излезе някой отговорен орган, който нагледно да обясни как става това прословуто надписване? Ей така, да си купи винетка за неговата кола, да я разлепи пред камерите на телевизията и да покаже как се пише върху тази лепкава и разпадаща се повърхност. П.П. Трябваше да се сети Нова ТВ, за да обясни разбираемо на хората например, че 6-месечния гратисен период на българските документи за самоличност с валидност, изтичаща през 2010 г., НЕ изтича в края на тази година. Даже и така, както го написах, не е съвсем разбираемо, затова го и подчертах. А репортерът го обясни по телевизията ясно, с конкретни примери. Защо тая работа не я свърши някой държавен чиновник, а трябваше да се намесва частната медия, за да предотврати поредните безумни струпвания на изнервени хора в полицията? Същото ще стане и с винетките, като започнат хората да ги повреждат, докато се чудят как да ги надпишат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Вдругиден ми предстои да се занимая с този въпрос, както и с пренеприятното махане на старата винетка..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
snake написа:Чух и мнения, че винетката се надписва през фолиото, но не ми се вярва да стане така. Няма ли да излезе някой отговорен орган, който нагледно да обясни как става това прословуто надписване? Ей така, да си купи винетка за неговата кола, да я разлепи пред камерите на телевизията и да покаже как се пише върху тази лепкава и разпадаща се повърхност. П.П. Трябваше да се сети Нова ТВ, за да обясни разбираемо на хората например, че 6-месечния гратисен период на българските документи за самоличност с валидност, изтичаща през 2010 г., НЕ изтича в края на тази година. Даже и така, както го написах, не е съвсем разбираемо, затова го и подчертах. А репортерът го обясни по телевизията ясно, с конкретни примери. Защо тая работа не я свърши някой държавен чиновник, а трябваше да се намесва частната медия, за да предотврати поредните безумни струпвания на изнервени хора в полицията? Същото ще стане и с винетките, като започнат хората да ги повреждат, докато се чудят как да ги надпишат.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:snake написа:...Malone написа:Друже, иди в която и да е бензиностанция на OMV.Има едни такива пластмасови приспособления, 1.99 струват или нещо такова.За махане на стикери и винетки...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
@snakeЕто го:Склонен съм да ти подаря такова.Ако искаш, ще ти взема и ще ти подаря едно.И имат, бъди сигурен, но или не са наясно кое на щандовете за какво е или ги мързи да погледнат.Иди днес, ако имаш път нататък и ще видиш, че имат.Освен ножчето, от всички страни си има ръбчета, зъби и други подобни удобни грапавини за махане на лепило, ако е останало.Така е направено, че върши работа.Казва се IP multi cleaner, сега го прочетох.На самото него, отвътре, има и сайта на производителя, както и телефон.http://www.ip-ltd.eu/Ако модераторите сметнат, че това е реклама, да го изтрият.Аз го пиша единствено да помогна в тази досадна работа, махането на стикери и виинетки.В сайта се вижда долу горе как изглежда заедно с опаковката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
коцев написа:Ами другата седмица отивам в КАТ и нека те я надпишат и залепят. Ще помоля лично началника на КАТ да свърши тая работа .snake написа:Ентусиазирах се да се снабдя с такова приспособление. Но преди малко питах в пазарджишката ОМВ, за съжаление казаха, че нямат. Следобед хващам парцала и започвам да свалям старата винетка. Имам и един стар бръснач, ще видя нещо малко да й помогна да падне.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
snake написа:Следобед хващам парцала и започвам да свалям старата винетка. Имам и един стар бръснач, ще видя нещо малко да й помогна да падне.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар