Много е грозна новата винетка.Вчера като зареждах на ОМВ я видях.Един гаден зелен цвят,по-голяма е от сегашната.Номера на колата се пише в една малка лентичка .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
ФЕРАРИСТ написа:Не съм съгласен, въпрос на личен избор е дали да спазваш закона или неКонституция на Република България:Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция....Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.(2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
Коментар
-
Immortal написа:Не съм виждал още от новите винетки, но си мисля, че номерът ще го пишат още като ти продават винетката, както сега го пишат на квитанцията. А и дали няма да е на гърба на винетката?
Коментар
-
Immortal написа:Никога не са ми искали удостоверение за липса на задължения към държавата, като съм сменял документи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Immortal написа:Никога не са ми искали удостоверение за липса на задължения към държавата, като съм сменял документи.
Коментар
-
ogi28b написа:Не само, че не е въпрос на личен избор, ами е задължително според приетата от VII ВНС Конституция, в сила от 13.07.1991 г.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз също преди 4-5 мес. смених всичко и после, и акт ми писаха *МОДЕРИРАНО* куки , но никъде не са ми изисквали документ , че нямам дължими суми към държавата.Нарушение на т. 1.4. от правилата на форумаМодераторски екип на fiat-bg.org681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ми лесно - свалям я, трия, надписвам.....ФЕРАРИСТ написа:Не съм съгласен, въпрос на личен избор е дали да спазваш закона или не, аз лично не нарушавам закон който да е класифициран като престъпление.....ФЕРАРИСТ написа:...държавата първо трябва да осигури нормални пътища, и тогава да иска да и се плаща за това...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:ФЕРАРИСТ написа:Ми лесно - свалям я, трия, надписвам.....ФЕРАРИСТ написа:Не съм съгласен, въпрос на личен избор е дали да спазваш закона или не, аз лично не нарушавам закон който да е класифициран като престъпление.....ФЕРАРИСТ написа:...държавата първо трябва да осигури нормални пътища, и тогава да иска да и се плаща за това...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Айде стига се репчихте. Темата беше за едно, а отиде в съвсем друга посока. Егати и малоумието. Да седнем да се хвалим в форума как сме надцакали държавата. Затова ни е такова положението.Ферарист като не ти харесват пътищата отивай в Швейцария. Ама там като почнеш да правиш балкански номера и да караш без винетка ще ти отрежат главата от кръста с такава глоба, че всичките хитрости ще ги забравиш.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Да седнем да се хвалим в форума как сме надцакали държавата. Затова ни е такова положението.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Значи ако всички си плащаха всичко, държавата щеше да е на по добър хал...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Immortal написа:...Иначе познавам хора, които дължат на държавата стотици хиляди левове, и не са имали проблеми с документите...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:infineon написа:Да седнем да се хвалим в форума как сме надцакали държавата. Затова ни е такова положението.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар