Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винаги има първи път!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

На теория е така, но ако е след още 10 години, нямам нищо против.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Интересно как си си сменил документите, ако не си платил всичко дължимо до момента.Защото, ако имаш дължими суми, ще ти дадат контролния талон и книжката, ама някой друг път.Затова се иска удостоверение за липса на задължения към държавата.Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това.
          Имам английска шоф книжка......хубаво е да се допуска че по принцип някой може и да не лъже когато казва нещо което не звучи логично.....
          Alfa 156 2.0 TS
          Alfa 156 20VTurbo
          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Що не вземат да направят като румънците,тяхната винетка представлява едно хвърчащо листче има вид на касов бон с регистрационият номер на мпс-то,не се занимаваш с глупости.
            FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
            ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
            миг невнимание и вече си татко

Коментар

loki написа:
              Що не вземат да направят като румънците,тяхната винетка представлява едно хвърчащо листче има вид на касов бон с регистрационият номер на мпс-то,не се занимаваш с глупости.
              Защото тогава няма да има депутатски фирми, които да лапат пари за печат и разпространение

Коментар

тез пари за свещи да ги дадат
                FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                миг невнимание и вече си татко

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                  Vladim написа:
                  ФЕРАРИСТ написа:
                  При мен мастилото няма да избелее, щото редовно ще си го подменям.....
                  Как?А относно питането: ще те глобят все едно си без винетка, а това е солена глоба...
                  По принцип тая година са ме спирали 30-40 пъти, но само 2-3 пъти извън града, и поне единия път беше нощем......мърсола рачи да бръкне вътре да види да не ми е залепена винетката с нещо друго, аз вдигнах скандал че няма право да ми бъраника из колата......Винетка слагам основно да не ме спират по магистралите и пътищата ония с биноклите дето киризят, много са добри а и биноклите са отлични......иначе актовете ги избягвам не защото са актове, а защото губя време докато ми ги пишат.....актове не плащам.....ся знам че някой ще ми каже че рано или късно съм щял да ги платя, но тва го слушам от 95 година, и още не съм платил нищо......
                  Всъщност не отговори на въпроса ми!? А иначе не знам дали осъзнаваш, че като си Контра на Държавата и нейните закони, си Контра и на тези "балъци" които чинно си плащат такси, глоби и т.н. Сега ще кажеш "на какво основание трябва да плащам, като пътищата са зле". Да но за да се изгради един път трябват пари, а Държавата от 90-та година насам не е длъжна да ти дава всичко на готово!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Malone написа:
                    Интересно как си си сменил документите, ако не си платил всичко дължимо до момента.Защото, ако имаш дължими суми, ще ти дадат контролния талон и книжката, ама някой друг път.Затова се иска удостоверение за липса на задължения към държавата.Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това.
                    Никога не са ми искали удостоверение за липса на задължения към държавата, като съм сменял документи. Мисля, че не си прав.Може би проверяват на техните компютри само за неплатени глоби.Иначе познавам хора, които дължат на държавата стотици хиляди левове, и не са имали проблеми с документите...

Коментар

А откога е валидна новата винетка?Че в момента нямам винетка и май би следвало за януари да си купя и месечна?Но наистина при положение че се пише номера е безсмислено да за лепи на стъклото. Можеше да направят едно картонче като това за прегледа.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Vladim написа:
                        Всъщност не отговори на въпроса ми!?
                        Ми лесно - свалям я, трия, надписвам.....
                        Vladim написа:
                        А иначе не знам дали осъзнаваш, че като си Контра на Държавата и нейните закони, си Контра и на тези "балъци" които чинно си плащат такси, глоби и т.н.
                        Не съм съгласен, въпрос на личен избор е дали да спазваш закона или не, аз лично не нарушавам закон който да е класифициран като престъпление - спазвам и най - елементарния човешки закон, да не правя другиму тва дето не искам да правят на мен......иначе другите закони всеки малко или много ги нарушава, всеки нарушава волю- неволю ЗДП поне 2 пъти на ден, така че кой колко е закононарушител е въпрос на гледна точка, и на спор дето мое да се води поне 2 години......
                        Vladim написа:
                        Сега ще кажеш "на какво основание трябва да плащам, като пътищата са зле". Да но за да се изгради един път трябват пари, а Държавата от 90-та година насам не е длъжна да ти дава всичко на готово!
                        Също не съм съгласен - човек като почне работа, не му дават същия ден заплата, трябва първо да поработи, и тогава - държавата първо трябва да осигури нормални пътища, и тогава да иска да и се плаща за това......или поне недвусмислено да покаже че дава всичко от системата си за да се случва това - а не шефчетата на Пътища да се кичат с 4 цифрени бонуси, щото управлявали мноо пари видите ли........то така сега какво излиза - аз спонсорирам държавата за да направи пътища, за който да иска в същото време пари за ползването им, като в същото време си да плащам за да ги ползвам, като никой не знае колко време ще отнеме тоя процес, щом от 90-та досега нещата не са станали по розови.........т
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Много странно защо тази година нямаше конкурс за фирма , която да ги отпечата и разпространява или тези конкурси се провеждат веднъж на 4 -ри години.

Коментар

stenli написа:
                            Много странно защо тази година нямаше конкурс за фирма , която да ги отпечата и разпространява или тези конкурси се провеждат веднъж на 4 -ри години.
                            Ти пък сега Че знаеш ли един такъв конкурс колко пара народна е? Що да се прави всяка година? Само ми е малко странно, щото вече гужа Премиершата вече няма да взима дивиденти... ?!?Не съм виждал още от новите винетки, но си мисля, че номерът ще го пишат още като ти продават винетката, както сега го пишат на квитанцията. А и дали няма да е на гърба на винетката?

Коментар

Immortal написа:
                              stenli написа:
                              Ти пък сега Че знаеш ли един такъв конкурс колко пара народна е? Що да се прави всяка година? Само ми е малко странно, щото вече гужа Премиершата вече няма да взима дивиденти... ?!?Не съм виждал още от новите винетки, но си мисля, че номерът ще го пишат още като ти продават винетката, както сега го пишат на квитанцията. А и дали няма да е на гърба на винетката?
                              Точно Премиершата имах в предвид - поне хубаво наследство им остави с гишенцата в всички пунктове на КАТ и МВР и разни други институции, където 3 лв. ти вземат за добър ден.

Коментар

честно казано се съмнявам дълбоко, че ако не е изписан номера , а винетката си е залепена ще има санкции. Никъде не е упоменато в нормативната уредба нещо подобно. Какво ще пише в наказателното постановление- нарушил съм какво? - указанията на гърба на винетката ли? Тези указания да не би да имат силата на нормативен документ???? Съмнявам се, че глобата ще е като за без винетка, съмнявам се че въобще ще има глоба.

Коментар

Working...
                                X