Винаги има първи път!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Интересно как си си сменил документите, ако не си платил всичко дължимо до момента.Защото, ако имаш дължими суми, ще ти дадат контролния талон и книжката, ама някой друг път.Затова се иска удостоверение за липса на задължения към държавата.Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Humppa
loki написа:Що не вземат да направят като румънците,тяхната винетка представлява едно хвърчащо листче има вид на касов бон с регистрационият номер на мпс-то,не се занимаваш с глупости.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Vladim написа:ФЕРАРИСТ написа:При мен мастилото няма да избелее, щото редовно ще си го подменям.....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Malone написа:Интересно как си си сменил документите, ако не си платил всичко дължимо до момента.Защото, ако имаш дължими суми, ще ти дадат контролния талон и книжката, ама някой друг път.Затова се иска удостоверение за липса на задължения към държавата.Хубаво е да се приказват празни приказки, ама не е лошо и да се мисли преди това.
Коментар
-
А откога е валидна новата винетка?Че в момента нямам винетка и май би следвало за януари да си купя и месечна?Но наистина при положение че се пише номера е безсмислено да за лепи на стъклото. Можеше да направят едно картонче като това за прегледа.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Vladim написа:Всъщност не отговори на въпроса ми!?Vladim написа:А иначе не знам дали осъзнаваш, че като си Контра на Държавата и нейните закони, си Контра и на тези "балъци" които чинно си плащат такси, глоби и т.н.Vladim написа:Сега ще кажеш "на какво основание трябва да плащам, като пътищата са зле". Да но за да се изгради един път трябват пари, а Държавата от 90-та година насам не е длъжна да ти дава всичко на готово!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
stenli написа:Много странно защо тази година нямаше конкурс за фирма , която да ги отпечата и разпространява или тези конкурси се провеждат веднъж на 4 -ри години.Че знаеш ли един такъв конкурс колко пара народна е? Що да се прави всяка година? Само ми е малко странно, щото вече гужа Премиершата вече няма да взима дивиденти... ?!?Не съм виждал още от новите винетки, но си мисля, че номерът ще го пишат още като ти продават винетката, както сега го пишат на квитанцията. А и дали няма да е на гърба на винетката?
Коментар
-
Immortal написа:stenli написа:Много странно защо тази година нямаше конкурс за фирма , която да ги отпечата и разпространява или тези конкурси се провеждат веднъж на 4 -ри години.Че знаеш ли един такъв конкурс колко пара народна е? Що да се прави всяка година? Само ми е малко странно, щото вече гужа Премиершата вече няма да взима дивиденти... ?!?Не съм виждал още от новите винетки, но си мисля, че номерът ще го пишат още като ти продават винетката, както сега го пишат на квитанцията. А и дали няма да е на гърба на винетката?
- поне хубаво наследство им остави с гишенцата в всички пунктове на КАТ и МВР и разни други институции, където 3 лв. ти вземат за добър ден.
Коментар
-
честно казано се съмнявам дълбоко, че ако не е изписан номера , а винетката си е залепена ще има санкции. Никъде не е упоменато в нормативната уредба нещо подобно. Какво ще пише в наказателното постановление- нарушил съм какво? - указанията на гърба на винетката ли? Тези указания да не би да имат силата на нормативен документ???? Съмнявам се, че глобата ще е като за без винетка, съмнявам се че въобще ще има глоба.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар