Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка

Интересно ми е какво ще е наказанието ако е залепена новата винетка за 2011 и не е записан рег. номер на колата? - едва ли е упоменато в нормативната уредба и тогава на какво основание ще се налага глоба? Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.Ето сега се сетих, че не съм си залепил вече месец новия стикер за Г.О. - всяка година, като ме спрат за проверка ме подсещат да го сторя.

Какво става като мастилото избелее от слънцето?Според мен трябва да продават със самата винетка специални писалки от по 10 лв. за написване на номера :D
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Какво става като мастилото избелее от слънцето?Според мен трябва да продават със самата винетка специални писалки от по 10 лв. за написване на номера :D
      логично ще избелее!

Коментар

Ако зависеше от мен, аз бих те цепнал с глоба все едно си без винетка. Пък следващия път, пак забрави.И това трябва да се упомене в нормативната уредба. Иначе пак ще слушаме хуморески по пътя.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Re: какво става ако не запиша номера на колата на новата вин

mitakkk написа:
          Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.
          Предполагам ще се счита за невалидна и ще те глобят, като за без винетка. Гаранция, че повече няма да забравяш :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            mitakkk написа:
            Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.
            Предполагам ще се счита за невалидна и ще те глобят, като за без винетка. Гаранция, че повече няма да забравяш :D
            А какво става като избелее мастилото от слънцето? Аз също си го задавам този въпрос в последните дни.

Коментар

mitakkk написа:
              Интересно ми е какво ще е наказанието ако е залепена новата винетка за 2011 и не е записан рег. номер на колата? - едва ли е упоменато в нормативната уредба и тогава на какво основание ще се налага глоба? Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.Ето сега се сетих, че не съм си залепил вече месец новия стикер за Г.О. - всяка година, като ме спрат за проверка ме подсещат да го сторя.
              Ще е невалидна! т.е. глобата ще е като за без винетка!
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

При мен мастилото няма да избелее, щото редовно ще си го подменям.....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

измислил си схема ли

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    Как?А относно питането: ще те глобят все едно си без винетка, а това е солена глоба...
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А докога важи старата винетка?

Коментар

gituli написа:
                        А докога важи старата винетка?
                        На нея си пише: до 31-ви януари.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

по тв слушах, че все едно си без винетка.още 98 год като бях във Франция си купих една писалка, с патрони мастило, които като ги минеш с един коректор и изпарява мастилото, ама не като с обикновен коректор да направи бяла линия, просто изпарява мастилото.... така че едва ли няма начин... на който му се занимава.
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

mitakkk написа:
                            Според мен е крайно време СОФИЯНЦИ да започнат да си купуват и винетки.
                            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Vladim написа:
                              ФЕРАРИСТ написа:
                              Как?А относно питането: ще те глобят все едно си без винетка, а това е солена глоба...
                              По принцип тая година са ме спирали 30-40 пъти, но само 2-3 пъти извън града, и поне единия път беше нощем......мърсола рачи да бръкне вътре да види да не ми е залепена винетката с нещо друго, аз вдигнах скандал че няма право да ми бъраника из колата......Винетка слагам основно да не ме спират по магистралите и пътищата ония с биноклите дето киризят, много са добри а и биноклите са отлични......иначе актовете ги избягвам не защото са актове, а защото губя време докато ми ги пишат.....актове не плащам.....ся знам че някой ще ми каже че рано или късно съм щял да ги платя, но тва го слушам от 95 година, и още не съм платил нищо......
                              Alfa 156 2.0 TS
                              Alfa 156 20VTurbo
                              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                              Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                              X