Интересно ми е какво ще е наказанието ако е залепена новата винетка за 2011 и не е записан рег. номер на колата? - едва ли е упоменато в нормативната уредба и тогава на какво основание ще се налага глоба? Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.Ето сега се сетих, че не съм си залепил вече месец новия стикер за Г.О. - всяка година, като ме спрат за проверка ме подсещат да го сторя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако зависеше от мен, аз бих те цепнал с глоба все едно си без винетка. Пък следващия път, пак забрави.И това трябва да се упомене в нормативната уредба. Иначе пак ще слушаме хуморески по пътя..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re: какво става ако не запиша номера на колата на новата вин
dikanio написа:mitakkk написа:Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.
Коментар
-
mitakkk написа:Интересно ми е какво ще е наказанието ако е залепена новата винетка за 2011 и не е записан рег. номер на колата? - едва ли е упоменато в нормативната уредба и тогава на какво основание ще се налага глоба? Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.Ето сега се сетих, че не съм си залепил вече месец новия стикер за Г.О. - всяка година, като ме спрат за проверка ме подсещат да го сторя.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
по тв слушах, че все едно си без винетка.още 98 год като бях във Франция си купих една писалка, с патрони мастило, които като ги минеш с един коректор и изпарява мастилото, ама не като с обикновен коректор да направи бяла линия, просто изпарява мастилото.... така че едва ли няма начин... на който му се занимава.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mitakkk написа:Интересно ми е какво ще е наказанието ако е залепена новата винетка за 2011 и не е записан рег. номер на колата? - едва ли е упоменато в нормативната уредба и тогава на какво основание ще се налага глоба? Хипотетична ситуация - просто съм забравил да го запиша , а вече съм я залепил.Ето сега се сетих, че не съм си залепил вече месец новия стикер за Г.О. - всяка година, като ме спрат за проверка ме подсещат да го сторя.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
Vladim написа:ФЕРАРИСТ написа:При мен мастилото няма да избелее, щото редовно ще си го подменям.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар