Няма страшно колега . Щом така лесно се махат винетките и има ножчета за махане ,то всеки който не си е написал номера ще я отлепи и напише номера и пак ще си я залепи . Нали някой карат по пет коли с една винетка и всеки деня я разлепват и залепват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е, затова трябва българските винетки да са гравирани на стъклото. И всяка година ново "стъкло-винетка".Нямаме оправия.Не пускаме фаровете, лепим винетките с маргарин и плюнка и се гордеем с това.Всички полицаи обаче са крадливи и нечестни и трябва да се линчуват, защото се осмеляват да ни проверяват..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
M5kov написа:Tornado написа:Спират те за проверка проверяват ти отрязъка и бележката и готово.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
какво става ако не запиша номера на колата на новата винетка
Malone написа:Е, затова трябва българските винетки да са гравирани на стъклото. И всяка година ново "стъкло-винетка".Нямаме оправия.Не пускаме фаровете, лепим винетките с маргарин и плюнка и се гордеем с това.Всички полицаи обаче са крадливи и нечестни и трябва да се линчуват, защото се осмеляват да ни проверяват.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
А кво да правят - да се кефят че държавата им зима се повече и повече, пък им дава все по малко и по малко........но пък си лягат спокойно да спят, удволетворени че са изпълнили гражданските си задължения чинно, и каквото се е искало от тях са го направили, пък дали другата страна и дреме за съня им е друг въпрос.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Airfan написа:Според мен тази недомислица с номера ще отпадне като изискване в следващите няколко месеца, защото много хора ще изреват.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Tornado написа:Airfan написа:Тарикатите могат да пробват да надпишат номера на колата върху стъклото от вътрешната страна с перманентен маркер и да лепят от горе внимателно винетката.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:А кво да правят - да се кефят че държавата им зима се повече и повече, пък им дава все по малко и по малко.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баси, неска видях 4 коли с новите винетки, и нито един не си беше написал номера на нея, сичките не знаели.....представям си колко народ ще изгори по тоя параграф......искам да знам след като вече веднъж човек е глобен по тоя начин, могат ли да го глобят пак за същото, щото няма как да си го напише вече - а не може да го накажат два пъти, за едно и също провинение.....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
За пореден път Държавата прави изцепка с недоизяснено обстоятелство заради, което ще изгърми Народа в крайна сметка. Толкова ли не можаха с голям черен, или червен надпис да отпечатат на прозрачното фолио от което се отлепва винетката НАПИШИ НОМЕРА, или нещо от този сорт!? Ама нали хазната е празна и трябва хората да се одрусват!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jenshen73 написа:Но ако пък всички са като колегата Малоне и плащат общинския си данък като продават колата - ето обяснението що имаме много калпави общински пътища.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Давам само пример де Извинявай ако съм те засегнал Аз опашки не чакам - нареждам си данъка през epay. Всъщност опашки да плащам каквото и да е - не чакам. Дори и на lidl не ходих заради опашките. Отдавна съм на принципа, че не е редно да чакам опашки за да дам пари. Който иска - ще дойде да му платя, ако искам.И не, не съм те прочел да се оплакваш, както и аз не се оплаквам, че държавата ми иска за щяло и не щяло. Само веднъж, при това - справедливо и ... държавните чиновници си признаха грешката...Винетка съм си купувал и за 3 месеца, годишна.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Давам само пример де Извинявай ако съм те засегнал.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар