7.5 наистина е малко,но пък на фиата ми е 8 и си върви прилично.По темата:Приятелката кара F-ка 1.6 моно 75к.с.93-та е колата.минуси:Гарнитурата на капака на клапаните винаги си тече каквото и да правиш и да притягаш и да сменяш.Гори 1литър масло на 10000-11000хил.км.Повърхостна (за сега) ръжда само по задните вежди и около капачката за бензаина.Друго лощо в тази кола невиждам.плюсове:перфектно газефицирана с добър разход и вървеж и на газ и на бензин.здраво и ефтино окачване,както и евтино обслужване-ремъци,ролки,накладки и т.н.приятен интериор и доста прилична возияЗа 50000 хил.км сме сменили на тази кола 5 пъти маслото с филтрите,2 пъти накладки и веднаж дискове,антифриз,сп.течност и няколко смени на гарнитурата на капака на клапаните,сега и предстои смяна на ангренаж.Веднъж профилактично и маслото на скоростите.Мотора не е правил никъкви замисляния и ядове за това време.Ако можех да си намеря запазен екземпляр преди 10 месеца,щях да си купя азстра Ф,но пък взех корса и съм доволен.Сега искам купе за да съм по доволен
![lol](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/36_2_33.gif)
Коментар