Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

9 години от трагедията в дискотека "Индиго"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За тва , като имам дете , от малко го записвам да тренира някъде бойни изкуства от 5-6 годишно. Там ако не слушаш лицеви , клякания,коремни преси , да се учи от малко на дисциплина.Пак и съм решил , ако детето иска да го правя , това което аз не станах (за бойните изкуства говоря) :Д:Д:Д

Коментар

batproho написа:
      Дали сме преви или не времето ще покаже, като започнат и твоите деца да пушат трева и да шмъркат анфетамини, пият алкохол и т.н. най-демонстративно, правейки се на ГОЛЯМАТА РАБОТА (вече сме големи и никой копче не може да ни каже) друга песен ще запееш.
      Аз незнам от къде черпиш информация, но не всяко дете прави нещата които ти изреди!
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
        batproho написа:
        Дали сме преви или не времето ще покаже, като започнат и твоите деца да пушат трева и да шмъркат анфетамини, пият алкохол и т.н. най-демонстративно, правейки се на ГОЛЯМАТА РАБОТА (вече сме големи и никой копче не може да ни каже) друга песен ще запееш.
        Аз незнам от къде черпиш информация, но не всяко дете прави нещата които ти изреди!
        Не знам ти на колко години си, ама аз като гледам тия на 15-16 години какво правят и как се обличат. Почти всеки пие яко алкохол , а тревата сигурно всеки втори я е пробвал.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

С всяко поколение драстично се увеличава разликата между физическото и умственото съзряване ! За съжаление !
          In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

rebel написа:
            batproho написа:
            От къде черпя информация ли, ами от извора.Влез в която и да е произволна дискотека, но най вече от вън или по тоалетните и пак ще говорим за днешната младеж.п.с. разбира се че има изключения, но те намаляват с всяка следваща година.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
            X