Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гражданска отговорност - къде в Пловдив?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гражданска отговорност - къде в Пловдив?

Колеги търся някой от Пловдив да ми направи евтина гражданска отговорност със зелена карта. Благодаря.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Ха ... то ГО да не е като на "Женския пазар".Проверяваш и си избираш. ТУК ТУК
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Къде би ми препоръчал да я направя?

Коментар

www.sdi.bgwww.getins.bg
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Препоръчвам ти да Е направиш където е най-евтина.
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ьц

В момента нй-евтина излиза в Български имоти 175 лева,НО ти дават безплатна зелена карта,иначе ако не пътуваш в чужбина Булинс 165 лв.Баситези верно ги вдигнаха гражданските
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Ами там ще я направя, а автокаско къде после?

Коментар

Където имаш твой човек
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е никъде нямам мой човек.

Коментар

Търсиш тогава.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А кои плащат автокаското, така да попитам.

Коментар

Всички плащат "автокаското", стига да има защо.Чети какво пише в договора.Тази тема, май е за сливане с чат темата ...Автора, 2010 година сме, има интернет, има браузъри, има телефони, какво очакваш да ти отговорим?Аз съм доволен от една компания [офиса в моя град], emzo от друга [в неговия град], Пенчо от трета, Стефка от четвърта.Избираш си една, отиваш и питаш какво предлагат. Ако не ти хареса, втора, трета и така.
                        www.cyxap.com

Коментар

Колега питам за мнение, не да чета какво пише по договор и така. Интересува ме мнение от препатили хора. Защото на всякъде можеш да се застраховаш, а после ГО не изплаща никой. Незнам дали гледаш тв и по специално Нова, но наскоро имаше репортаж относно това, че в България няма механизъм как хората да си вземат парите от ГО. И голяма част от тях са мошеници. Същото е за автокаското. Наскоро един комшия го блъснаха пред блока, всеки чу удара, но онзи избяга. Предположихме, че са го блъснали с джип, защото неговият Пасат беше смачкан до неузнаваемост. Извика полиция, направиха му протокол за щета и 2 месеца не може да си вземе парите. Е това ако е автокаско здраве му кажи. Фирмата е Булинс, града Пловдив. И накрая си оправи колата с негови пари и чака още 1 месец докато му изплатят. Аз не разбирам така автокаското.

Коментар

Питаш за мнение и моя отговор беше, че е чисто субективно.Аз съм доволен от една компания, платили са ми три щети. Същата компания обаче не е изплатила нищо на друг колега да речем.Зависи:от политиката на офисаот етиката на конкретния служителот етиката на експерта,, който ще оценява щетитеот техническите познания на есперта, , който ще оценява щетитеот гледната точка на застрахователя за инцидентаот начина по който е описан инцидента в Протоколаот самия инциденти от още дузина неща, за които не мога да се сетяЕдно от тях е това, което ти написа emzo, да потърсиш човек, който да ти изхаби по-малко нерви, ако нещо се случи.Ако нямаш такъв, разчиташ на късмета си.Как можем да ти кажем какво ще стане [да не дава Бог] при твоя инцидент?Няма компания, която изплаща безусловно и с желание суми по застраховки.Нито в България, нито където и да е.Ако търсиш съвет за такава компания, едва ли някой от нас знае коя е тя.
                            www.cyxap.com

Коментар

Много пари искат за тези застраховки бре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Миналата година моята я направих за 140 лева в Петрол/Лев Инс май беше, за 140 лева, и ми сипаха бонус гориво за 20 лева...
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                              X