Re: Срязана гума! И какво трябва да направите ако Ви се случ
nikolovvd написа:
Така 1-2 минути си мислиш какви "ДОБРИ" хора има по пътя
Аз никога не бих си помислил подобно нещо (защото знам, че не е вярно) и веднага бих се опитал да ги разкарам, ако е възможно. Лошото е, че може да не се откажат лесно и да стане още по-неприятно. С две думи - през ум няма да ми мине, че някакви ей така спират на пътя, само за да ми помогнат.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Не така грубо колега! Изваждаш крика, резервната гума и ключа, след което заключваш колата и чакаш да дойдат. Като дойдат ги остави да ти сменят гумата, благодари им и си тръгни по пътя. :D
Не така грубо колега! Изваждаш крика, резервната гума и ключа, след което заключваш колата и чакаш да дойдат. Като дойдат ги остави да ти сменят гумата, благодари им и си тръгни по пътя. :D
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Залепиха ми гумата и сега всичко е наред! Дано няма повече проблеми с нея!Гумаджиите както обикновенно ми казаха, че и джантата била крива и аз, както обикновенно им казах да не пипат джантата, но този път явно верно е била доста крива, като видях колко тежести са ми сложили :D
Колега това с наркоманите не го разбрах нещо Как да те оберат докато сменяш гумата Ако може някой да ми поясни ще съм много благодарен Поздрави на всички
Коментар