Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СОФИЯНЦИ И ЛЮБИМАТА ИМ "ТОПЛОФИКАЦИЯ"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СОФИЯНЦИ И ЛЮБИМАТА ИМ "ТОПЛОФИКАЦИЯ"

Снощи бях изумен от репортаж в новините, в който говореха, че при проверка на комисия назначена от кмета Б. Борисов за проверка на Топлофикация, същата се е натъкнала на [u:56c4f91851][i:56c4f91851][b:56c4f91851]солариум, перлена вана и асансьор,предназначени за лично ползване от бившия началник на
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Re: СОФИЯНЦИ И ЛЮБИМАТА ИМ "ТОПЛОФИКАЦИЯ"

[quote:4b958fb540="kiro_of_the_day"]Снощи бях изумен от репортаж в новините, в който говореха, че при проверка на комисия назначена от кмета Б. Борисов за проверка на Топлофикация, същата се е натъкнала на [u:4b958fb540][i:4b958fb540][b:4b958fb540]солариум, перлена вана и асансьор,предназначени за лично ползване от бившия началник на
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не си прав. На кметО всичките му коли са с този номер. С този номер са още преди да почне да работи в МВР. Причината е една единствена. Любимото му число е 7. Сбор-а на тези числа дава именно 7. Когато беше в мевр говореше за номера от рода на 1111 (сега Боби Михайлов кара кола с такъв номер .. и той ли е кратуна ?) 2222,8888 и т.н.

Коментар

е инито една от тези две коли даже не е неговатова за мен си е чиста демонстрацияако любимото му число беше 4, какво?1111 ли щеше да вземе?4210 също прави 7не съм казал че е кратунамакар, че доста хора биха казалино държанието му е точно такова
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
        X