Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Барселона - Арсенал или отзиви от мача

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Барселона - Арсенал или отзиви от мача

:D Здравейте колеги. На всички които харесват Барселона да им е честито Аз не симпатизирам на нито един от тези отбори, но снощи виках за Арсенал.Не може да отречете, че Барса не се предтави на нивото което всички очакваха и че победи с голяма доза късмет, но все пак и той е част от играта.Още веднъж честито !!!
    FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Умрях от яд на този мач. В Пазарджик по една от кабелните телевизии нямаше сигнал от БТВ от 23 ч. до 23.25 ч. Добре че поне награждаването успяхме да видим.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Барселона - Арсенал или отзиви от мача

TAIF написа:
      :D Здравейте колеги. На всички които харесват Барселона да им е честито Аз не симпатизирам на нито един от тези отбори, но снощи виках за Арсенал.Не може да отречете, че Барса не се предтави на нивото което всички очакваха и че победи с голяма доза късмет, но все пак и той е част от играта.Още веднъж честито !!!
      И къде я видя тази "голяма доза късмет"?! В това, че още в 18 мин Барса трябваше да води с 1:0 ли? Червения картон даже му беше малко на швабския вратар. После Арсенал се бетонира отзад. Вкара чудесен гол от статично положение и толкоз. Барса се разигра за 10 мин и резултата беша налице!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

съдията прецака мача .Признай си гола ,дай жълт картон на вратаря и ги остави 11 на 11 да си играят финала .Иначе като коеф.добре излезна мача
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз не харесвам и двата отбора, но снощи бях за Арсенал, щото играят много приятен футбол напоследък. А пък Барса са някъв мноо циркаджийски отбор. Това разбира се си е мое мнение и не ангажирам никой с него, но имам правото изобщо да не харесвам "каталунците". Спопред мен не съдията, а Анри прееба труда на останалите играчи на Арсенал. Той винаги се крие във важните мачове на "топчиите", ама Барса да си го взимат. Халал да им е.Колега, модерирам незабавно поста ти! Расистки обиди и изказвания в този форум са абсолютно недопустими! Съгласно правилата ще уведомя администраторите на форума!kiro_of_the_day
          FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            TAIF написа:
            И къде я видя тази "голяма доза късмет"?! В това, че още в 18 мин Барса трябваше да води с 1:0 ли? Червения картон даже му беше малко на швабския вратар. После Арсенал се бетонира отзад. Вкара чудесен гол от статично положение и толкоз. Барса се разигра за 10 мин и резултата беша налице!
            А нямаше толкова смешен гол като втория (то и първия не беше кой знае какво), не че арсенал игра Не се пали толкова като за финал мача не ми хареса, очаквах повече.
            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Аз като човек, който не е привържаник и на двата отбора очаквах да гледам красив футбол на финал на голям турнир...Обаче се разочаровх крайно и то от Барселона.Арсенал играха с човек по-малко 4/5 от мача и въпреки това не се отказаха и след като вкараха гола продължиха да натискат и да играят... а Барселона какво нарпави: вкара 2 гола и след това 15 минути наблюдавахме подаване на триъгълник в собствената половина. След като имат преднина от един гол защо не продължиха да играят за публиката...НЕ МИ ХАРЕСА! Грандиозно откриване на мача, а Барселона го направиха крайно скучен и безинтересен...
              FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

колега извинявай ама как ще играят за публиката ??хвърлиха толкова сили да вкарат 2 гола и ти искаш още ???а това е за публиката 15 минути пас ,пас ,пас Арсенал да не се срещнат с топката ,то футбола не е само блъскане и ритане към вратата!
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Не беше интересно! Това беше бавене на играта... и то не 1-2 минути а близо 20Вярно хвърлени са много усилия, но можеше просто да не спират да играят...Колкото и гола да има вкарани трябва да се продължава да се играе - тогава футбола е красив и интересен...

Коментар

Колеги, Вие явно сте гледали друг мач. А пристрастността Ви личи от там далече, може и да не е към Арсенал, но със сигурност към английския футбол. Аз пък съм на мнение, че откакто са измислили /уж/ футбола, англичаните не са измислили нищо ново в него! Играят си го такъв какъвто са си го измислили! Добре, че се поотвориха за чужди играчи и треньори, та да не са такива рендета отборите им.Дори световни шампиони са станали с една от най-големите измами във футбола въобще!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Само БАРСА-обичам си ги от години.И каквото и да кажа за снощния мач,никак няма да е безпристрастно.

Коментар

че то в Арсенал ,вчера дали имаше 1 англичанин на терена ??? май само вратарчето деот влезна ама не съм сигурен !!!!Според мене на финала вече не се гледа футбола ,блясака в очите на играчите ,енергията ,напрежението ...хмм колко ли тежи тая купа
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          TAIF написа:
                          не знам на кой пристрастието му личи най - много. до 18 мин. барса не бяха минали центъра. след като слабия съдия не зачете гола и изгониха "швабския вратар" за арсенал не остана нищо друго освен да "бетонира отзад". мисля , че мача дори е надминал очакванията на голяма част от феновете по света, относно броя на головете и головите положения, картони, напрежение и технични докосвания. не случайно най - много залози за финали се правят че ще има по малко голове от 2,5. най-слабия на терена за мен беше"зъбатия клоун". ето и най- долу малко сухи цифри, който показват че барса не бяха чак толкова по-добри. http://home.skysports.com/matchrepor...ampions_league
                          UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

tomazo написа:
                            че то в Арсенал ,вчера дали имаше 1 англичанин на терена ??? май само вратарчето деот влезна ама не съм сигурен !!!!Според мене на финала вече не се гледа футбола ,блясака в очите на играчите ,енергията ,напрежението ...хмм колко ли тежи тая купа
                            Сол Кембъл е англичанин...колко са испанците в Барса? ...май само Валдес...

Коментар

от коментарите по темата си мисля, че футбола е чужд за доста от колегите.
                              UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Working...
                              X