Да и аз така си мисля! Само ще кажа едно, че по-добрия и заслужил отбор взе купата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барселона - Арсенал или отзиви от мача
Collapse
X
-
Отстраняваш бъдещия и настоящия шампион на Англия (Челси) - споменавам го защото Аресенал е английски отбор.Отстраняваш евробоеца Милан (всички знаем кой е Милан в Европа) и накрая въпреки, че съдята ти отменя гол, а противника ти отбелязва гол ти се върщаш в мача!! Т.е. трябва да компенсираш един отмен гол и един гол на противника. Това не го може всеки.. само ще отбележа, че Арсенал (Лемън) не бяха допускали в 10 мача някой да им отбележи гол... не е ли точно това червената лампичка за феновете на Арсенал ще щом има отбор който да им вкара 3 гола (2 зачетени) е един мач то той е по-достоен отбор?И като добавим, че Арсенал се затвориха в защита (заради глупостта на Лемън да си искара такъв тъп червен картон), а Барса трябваше да атакува се получи един.. бих казал не особено привлекателен мач.Арсенал също имаха възможности за гол (най-вече заради атакуващата игра на Бараса и катаначото на Арсенал), но ги пропиляха по толкова аматьорски начин, което е втората червена лампа за феновете на Арсенал! Може ли да имаш претенции за купата и да не можеш да вкараш такива положения като на Анри? Ако не можеш значи не заслужаваш да спечелиш ШЛ!Анри точно с тези пропуски загуби и всякакъв шанс да стане футболист номер 1 на Европа.. и ако питате мен след тези безумни пропуски засенчи и "невероятните" изяви на Роналдиньо...Има и още един куп други причини поради които за мен Барселона заслужи купата, като например красивата игра през целия сезон (с малки изключения разбира се)...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
не са ти силни аргументите колега. срещу челси - изгонен, срещу милан отменен чист гол на шева, на финала пак червен картон,до изгонването на леман опълченците бяха барса. до излизането на фабрегас и влизането на ларсон и иниеста барса бяха жалки за отбор играещ с човек повече. относно АНРИ направо се оля! в барса са звезди, а анри е арсенал (както шуми искара ферари от септичната яма) и ги направи отбор, ако го няма него сигурно няма да се класират в петицата в англия, и за мен, а сигурно и за други анри е най добрия играч след времето на зидан. ето и малко цифри най - долу, който не доказват, че барселона са по - добрия отбор.http://home.skysports.com/matchrepor...pions_leagueи все пак честито на победителите.
Коментар
-
Е от позицията на фен на Арсенал е ясно, че няма да признаеш това което се вижда с просто око от обикновения фен /определено не съм голям фен на Барселона, както и на който и да е чужд отбор - просто симпатизирам на красивия футбол; днес това е Барселона; преди 15-на години това беше Милан, утре не се знае кой ще е... /.А статистиката е напълно красноречива и в полза на Барса и като притежание и като териториално предимство, и като брой изстрели и във и вън от вратата.Териториалното предимство подсказва кой е бил опълченеца (39% за Арсенал!), притежанието е само 28.5% !!! Това са изключително слаби показатели!А червения картон беше само в ущърб на футбола и Барселона, който разчита точно на "играене" а не мач тип: опълчението на Шипка. Малко е нагло да твърдиш, че нямаше нарушение за ЧК.. прекалено пристрастно гледаш, а грешката на Лемън си е негова.. да е мислил. И какво излиза.. един греши, втори греши.. еми с толкова грешки ШЛ не се печели *Ако* са били толкова добри е било необходимо *само* да си вкарат положенията.. но не го направиха защото не са толкова добри... много е логично Относно Анри.. изобщо не го съдя, нито пък му отнемам ордените.. просто неговата класа и тази на Арсенал бе нормално да приключи още на полуфинала, но истискаха всичко от себе си и стигнаха финала. Тези пропуски които направиха бяха толкова фрапиращи, че показа красноречиво, че Арсенал няма класата и не е готов за да стане носител на купата на ШЛ.От друга страна за картоните в предишни мачове: отбора на Барселона владее и разиграва топката, изключително трудно е на противниците да отнемат топката чисто! Играят красиво, а другите ги фаулират и си получават картоните.. никой не е виновен, че влизат в краката /и тялото/ на противниците си като животни (случая с Меси). Никога не е приятно за един защитник да го разиграват като в квартално мачле и за това ще си носят последствията.Дори и да е имало отменен гол за Милан, ако си спомняш мача Милан не съм го виждал толкова жалък и причината за това бе иргата на Барселона.Между другото къде се намира Арсенал в Англия? Може ли отбор който дори не е оглавил в настоящия сезон собственото си първенство да има претенции за "крал" на цяля Европа Не може всяка година като Л’пул Аргументите са ми просто железниFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Абе и аз малко по темата... Така ми се струва или преди гола на Арсенал нямаше никакъв фал.. От повторението така поне се виждаше. Иначе аз не симпатизирам на нито еин от двата отбора...Други са ми пристрастията. Но като гледах мача, истината беше, че Барса нападаше, Арсенал се отбраняваше. Може би, защото бяха с 10 човека, не знам. Факт беше обаче, че Арснал се опитваше да руши играта. А за головете а Барса, че били не знам си какви, особено втория!!!, тва си беше чиста грешка на недодялания резервен вратар.. Да се говори, че бил случаен ли не знам си какъв гола е смешно. Беше си гол, от много малък ъгъл с добре насочена топка и грешка на вратаря...Просто Арсенал имаше много малко удари във вратата на Барса (22:8 ), това си е показателно. А причината да се търси како в отбора, така и в глупостта, направена от националния вратар на Германия, който след мача каза, че бил направил фала по погрешкаFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Освен от спирането на картината от мача за 20 мин. в Пазарджик, бях подразнен и от мегатъпия коментар, сори но не помня името на коментатора по бтв. Този и друг път ми е правил впечатление - говори непрекъснато, не можеш да гледаш мача от него спокойно и така се прехласва, все едно някакви божества се разхождат по терена. А все пак става дума за едни ритнитопковци с криви зъби От този коментатор май само Крум Савов ме дразни повече. Та в тази връзка нека си спомним коментарите на Николай Колев -Мичмана, неговото ненатрапчиво присъствие, усет и такт, тия сегашните коментатори са недоносчета в сравнение с него.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Освен от спирането на картината от мача за 20 мин. в Пазарджик, бях подразнен и от мегатъпия коментар, сори но не помня името на коментатора по бтв. Този и друг път ми е правил впечатление - говори непрекъснато, не можеш да гледаш мача от него спокойно и така се прехласва, все едно някакви божества се разхождат по терена. А все пак става дума за едни ритнитопковци с криви зъби От този коментатор май само Крум Савов ме дразни повече. Та в тази връзка нека си спомним коментарите на Николай Колев -Мичмана, неговото ненатрапчиво присъствие, усет и такт, тия сегашните коментатори са недоносчета в сравнение с него.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
колегата евертън ,обвини всички нас в неразбиране от футбол ,а даде най запалянковското мнение ....има една не футболна приказка ,покажи ми колко си заложил на отбора ,да ти кажа колко разбираш !На финал никой не залага,сядаш си пиеш сибиричка и гледаш с кеф мача .Барса затвърдиха един успешен сезон ,е една почти перфектна игра,през повечето време на сезона и закономерно го завърши по най-добият начин .Вече чакам с нетърпение ,световното първ.Може да опитаме да познаеме шампиона от сега а ??фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Доста съм разочарован от някои от мненията в тази тема. Барса били отстранили Челси и Милан ... мхм, ами Реал и Ювентус ?Аз всъщност съм доста фен на Арсенал и съзнавайки, че вероятно пречупвам нещата през моя мироглед, не мисля, че Барса показаха, че са по добрия отбор.Лично аз съм на мнение, че мача само загуби от отменения гол. Арсенал бяха по-добрия отбор до тогава и вероятно щяха да атакуват още повече при 1:0 за Барса. Съответно щеше да се получи по-зрелищен мач. Пък дори Барса да бяха спечелили, феновете и на двата отбора щяха да гледат мечтания финал на двата най-красиво играещи отбора в последните години.При изгонването на Леман Арсенал си смениха рязко играта. То се видя.Освен това всички знаем, че Алмуня е с класа по-слаб вратар от Леман.И това се видя супер ясно - не може за 4 минути да получиш 2 толкова елементарни гола ... сумата на ъглите беше 10 градуса !Към 70 минута Барса вече бяха минали към стихиен натиск и аз просто не виждах как може да падне гол. Нещо повече чаках с нетърпение контра, която да реши мача. (Обаче Анри и Фреди изпускаха). Еми хубаво - видяхме изравнителния гол, Алмуня пазеше топката да не излезе в тъч... егати пласирането егати нещото ...И докато спра да викам вкъщи този взе, че пусна още по фрапиращ гол ... (от аутлинията, между краката) ...Арсенал изпуснаха огромен шанс за парче история, не толкова Барса си го спечели.Това е моето (според мен аргументирано) мнение.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
вчера гледах евроспорт и на тяхния репортаж (за разлика от прякото предаване), забелязах 1 метър засада при изравнителния гол на ето,о . и ми се изясни, защо анри преподписа с арсенал - сигурно и той е гледал репортажа. не си е представял как може да играе в такъв цирк.п. с. отбора на сърцето ми е този от подписа, но не отричам, че по симпатичния ми отбор от двата е арсенал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар