Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отношението на половинките към колите.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VesMil написа:
    Може да ви се стори странно, но моята съпруга си харесва Автомобила! Нямам никакви проблеми с нея отностно колата ни.
    При мен е същото. Даже смея да твърдя, че тя е по-загрижена за колата. Каквото е трябвало, се е сменяло, без никакво мрънкане. Просто иска да се вози в технически изправна кола. Иначе си я харесва, да.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

И аз не мога да се оплача - жена ми харесваше навремето Пунтото, после харесваше мнооого Мареата, а сега харесва и Алфата, изключая факта, че нямало такава добра видимост назад защото не е hatchback (малко не обича да маневрира с нея). За разходите няма проблеми - щом кажа, че са необходими, значи са необходими. От време на време се цупи, че не й давам да кара много-много, макар да е добър шофьор. Но аз умирам от страх да я пускам сама из софийската джунгла, особено сега когато е бременна. Може би малко съм виновен в това отношение защото съм консервативен и предпочитам тя да не кара Но иначе съм много доволен от отношението на жена ми към колите ни...Е, пълно щастие няма, от време на време започва да мърка когато се увлека и кача над 150-160 на магистралата, но това също се случва изключително рядко (не повече от 1-2 пъти за 5-6 години).Абе, добре е! Особено като гледам как едно наше приятелско семейство си правят нервни забележки когато той вдигне над 80 на магистрала!!!
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

И аз мога да се причисля, като щастливите собственици на Талянка. Жената направо си умира от кеф като се качи в нея. Като се счупи нещо и тя "скърби" заедно с мен, но ми казва - "Спокойно, ще купим новата част и всичко ще е както преди". Не мърмори за цифрата.Дори когато счупих съединителя и вече бях на ръба на "истерията" ТЯ ме разубеди да не я разфасовам и ми каза..... "Обичам си я, и искам да си се возя в нея, докато не купиш друга. Искам следващата да е пак Фиат или Алфа, ама Алфичката алено Червена". Не веднъж ме е успокоявала и дори с мен ходи напред назад когато и слагахме газовата, когато сменях маслото, като оправях предницата и т.н. абе гледа, заглежда, кое, къде, какво е..... Миналата зима ми се понацупи където съм купил зимни гуми на по - ниска цена, а не както тя ме посъветва за повече пари, а аз си мислих, че ще се зарадва като и кажа, че съм ни спестил 60 кинта от гуми - Е.... грешка от моя страна, но после видя, че избора ми не е бил лош.Вече даже като чуе странен шум си пита или си знае какво се случва ))Най - мрази когато возя някой отпред и и пипа седалката ....... побеснява, но не на мен, а на този който не я е върнал обратно )Умира си от кеф когато караме на бензин - пита ме да не съм сложил Турбина и искала по често да усеща как я лепи за седалката като натисна повече педала - Викам от къде знаеш какво е турбина .... "Четох на работа в АутоБилд" Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 . Даже тя и измисли името - "Фифка" - понеже е "Брава" и е в женски род Фифка.Не ми позволява да карам с повече от 120, не когато съм с нея, а по принцип. Иска и колата и мен наред, аз пък на въпреки карам с 110 км. Не дава да "Псувам" "неделните" водачи на МПС, но пък за сметка на това тя като се ядоса на някого се изумявам това на пръв поглед "ангелче" от къде е чувало такива "акани думички" ....... Е****и му м****та ...., а аз се чудя защо като дават Формула 1, Шампионска лига, я некое първенство - аз гледам филм на компа, пък тя е застанала пред ТВ-то зяпа, кърка си биричка и "зее" като нещо, което не й изнася се случи на "нейния отбор или фаворит".С други думи ..... Чувства се зле когато се развали, умира си от кеф - по мен, когато я оправя, и като се качи вътре и ми казва оооо колко си обичам Фифка и съм щастлива, че съм си с нея и тебе.Сега като пиша и се замислих..... Дали тя не обича повече колата от колкото мене
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

gantcho написа:
          Абе, добре е! Особено като гледам как едно наше приятелско семейство си правят нервни забележки когато той вдигне над 80 на магистрала!!!
          Като каза за това,се сетих за едни свои познати...преди време пътувах с тяхното семейство и пежо-то им (205) до Варна и обратно...Казвам ви,следващия път пеша ще тръгна с тия никъде повече. Пича си кара чинно със 70 на магистралата...а си е позволил да доближи 80 и оная усойница неговата почва да съска и крещи. На всичкото отгоре и децата си научила така...ако майката се разсее келешите веднага алармират. Тоя трябва да е имал железни нерви,защото ако съм аз тогава едва я изтърпях,камо ли да трябва постоянно да съм подложен на това-ще я ликвидирам с удар между очите Казва ви,такава уникална картинка не ви се иска да виждате. Тя и без друго колата не повече от 90-100,защото ще се разпадне,ами и да ти се крещи на всяко достигане на 80 км "намали или ще те изхвърля да си ходиш пеша!" Хахахаха няма такава жена . Наскоро след това се развели разбрах...пак много е издържал човека и тая се е отървала жива
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Моята половинка, хич не обича колата.....Била ми любовницата! Повече от нея съм обичал колата! Но след като и казах, че сменя ли колата сменям и жената.....елате да видите как я гледа! Бърше таблото с мокри кърпички Кара ме да я водя на автомивка и т.н. Само за едно не мога да я склоня.....да ми подари джанти :D
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
              Само за едно не мога да я склоня.....да ми подари джанти :D
              :D Ами, подари й ти на нея! Аз мойта жена вече с два комплекта съм я изненадвал - разбира за покупката като ги доставят! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И аз се радвам на пълно разбиране по отношение на колата - доказателство са снимките в гаража. Харесваме си я още от "първата среща" - заедно я търсихме, открихме и аз на другия ден я купих с мой приятел-"разбирач". Като допълнение ще кажа, че постоянно се ровя в сайтовете за коли и като питам жена ми:"Тази харесва ли ти?" отговаря:"Харесвам си наш’та и други не ме интересуват". Вътрешното почистване за нея е като грижа за къщата. Понякога и аз се дразня от забележки в някои ситуации, но всеки път обяснявам на жена ми /която кара много добре/, че тя преценява ситуацията според своите реакции и способности, а аз мисля и реагирам различно. До около 140км/ч има само сумтене, но нагоре следва изчервяване и говорене на фалцет.

Коментар

явно аз съм в графата щастливец,приятелката ми не ми прави проблем как карам,но гледам когато съм с нея не издивявам много,тя се радва като се качи в колата ми.Само се издразних миналата седмица като ме удариха пред блока,че вика а то не е много ще го оправиш.Иначе ние сме се разбрали още в началото,че аз съм влюбен в колата си и давам всичко за нея
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Malone написа:
                  Моята се радва И на моята кола.Радва се и като измисля някоя нова придобивка или модификация по нея. Не мога да се оплача.Не ми прави забележки за скоростта, мълчи си когато изпреварвам рисково и не пропуска да ми се възхищава, когато маневрата премине успешно.
                  абе ние с теб да не ползваме една и съща жена?

Коментар

Абе в момента нямам друга половинка, освен Фиона, но мога да разкажа за отношението на бившата към Бившата кола (всъщност на баща ми колата). Става дума за Опел Кадетт 1.6Д (1987 г.). Започва да ми съставя изречения, след като прекарах един следобед в колата пред блока и, преправяйки кабелите на колоните. А-у, какво ще си помислят съседите, прекарваш повече време на ден в колата, отколкото с мен :D
                    In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

paralesa написа:
                      Тема точно в целта...за разходите почти няма проблем,стиска зъби и мълчи...обаче седне ли до мен да се вози и ....О УЖАС! На моменти се налага да и кресна,да се нацупи и да се обърне вдясно да зяпа безизразно... инъче,само от тая вечер няколко примера(а съм минал едва 40 км) Първо що съм сучел така колата(а аз си гледах защо волана ми е почнал леко да дърпа вдясно и нарочно я оставях да видя дали дърпа,после я оправях и така няколко пъти) ,после за къде съм бързал,за излитане ли съм се готвел(карах със 100 на безлюден път,сух ...около 5-6 километра права),след това в Долна Оряховица(то град се води,ама на ми е "селото") не е чистен снега,загладен издеално и в един много широк завой,без бордюри отстрани ,дръпнах ръчна(по принцип не правя изпълнения,но сега просто си плачеше за ръчка) ,завъртяхме се на 180 градуса -тоест направих си обратния,ама по ефектния начин и пак почнаха едни крясъци,да съм спирал да слезела,ако съм правел така нямало повече да си качи и такива ми ти истории...накрая пред блока на паркинка,един олигофрен беше препречил входа и изобщо не ме отрази,нито че му светках,нито,че му свирих,накрая се ядосах и слязох да му крещя,че да ме разбере и естествено,сега жената е в другата стая и си мърмори,че повече нямало да ме спира,да ме набиели някъде ахахаха (а трудно някой може да ме бие с моите 130 кила ) ..И така...а това е само една вечер,това обикновено се повтаря всеки път като седне до мен Да не говорим,че пътувайки надалеко гледа картата отвреме навреме да ме ориентира,но всеки път така ме напътства,че една правилна пресечка и отбивка не уцелва от първия път...налага се аз да отбивам и да си мятам по един поглед
                      Все едно аз съм го писал Брат по съдба!!!

Коментар

’Любовницата’ - точно заради тази реплика сега в колата се гледа телевизия.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                          ’Любовницата’ - точно заради тази реплика сега в колата се гледа телевизия.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз жена нямам --- за което и се радвам... /за момента/ имал съм доста гаджета който съм возил.... и нямам проблеми колата си я обичам, а те това го знаят... лоша дума неказват.... дори се правят че им харесва..... понякога задната седалка им харесва повече... но това е друга тема....имал съм само 1 момиче което да ми се обажда..... и много ме дразнеше точно този факт.... имам и майка и сестра .... и те ми се кефят на колата дори повече отколкото на семейния ни автомобил ФОЛКСВАГЕН...... постоянно БАСИ ПУНТОТО КОЛКО Е ПО ЯКО дрън дрън.....ама пунтото е 1.1 а vw си е 1.8..... но и това е друга тема...мисля че жените да харесват нашите коли, трябва и ние да обръщаме внимание на техните глупоси а за карането.... трябва да ги накараме да се чувстват сигурни.... затова в началото като возя някоя карам по-спокойно.... когато и спечеля доверието ....ако ще и срещу извънгабаритен тир да изляза да изпреварвам пак няма да се уплаши но все пак при тях всичко е относително
                            Ето ме вече с Фиат

Коментар

Представете си най-лошия Ви кошмар ... Ха сега го умножете по 3... А! Именно... Те така сме ние.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Отношението на половинките към колите.....

Жена ми се казва Олга , но е трябвало да я кръстят Златка :D Никога нищо не ми казва за начина на шофиране ( може би защото карам разумно ).Никога не ми вдига скандали и за харчовете по колата ( може би защото също го правя разумно , и то благодарение на добрите колеги от ФФБ ).Аз съм този , който мърмори когато кара тя защото , съгласете се , управлението на автомобил не е най-силната страна на скъпите ни дами .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X