...или темата за вечната ревност - коя любовница е по-силна? - любовницата като любовница или колата като любовница. Хахахах...Пускам тази тема, провокиран от долния цитат от мазда-форума. Надявам се автора ако случайно прочете, да не се разсърди. Ще го махна, ако трябва.И така......какво отношение имат половинките ви към колите ви. Жените често смятат, че колите ни са по-половинки, отколкото самите тях. Има и обратни случаи - жената се грижи повече за колата, отколкото мъжа....а даже съм виждал и крайности, като една позната която смени сама свещите на Голф 3-ка
Моята половинка е абсолютно безразлична към колите, които се карат в семейството ни. Хич не и пука. Единствената емоция, която някога съм видял, бе задоволството и от широкото пространство на задната седалка в капата: "- най после с Елица да ни е широко". Не ми се меси, не взима никакво отношение, не ме и ревнува, макар че знае какво отношение имам към колата си........но и най-важното - не ме дразни. Когато нещо е трябвало да се купи и е поставяно на обсъждане - никакъв проблем. Никога нищо не е оспорвала, никога не се е и сърдила, щото видиш ли например 400 лв. за гуми. И най-важното - има ми доверие зад волана и никога по път не ме дразни от рода на "Намалиии...";"...ко праиш, ще ни избиеш" и т.н....Ето ви цитата от мазда-форума. Очаквам коментарите ви:

"Здравейте всички ,От 2 години имаме mazda 323 P (BA). Какво да ви кажа...колата е супер. Постегнах я като я взех(задни амортисьори...биалети...) ...и 2 години няма троп няма лоп. Абсолютно безгрижна експлоатация...капака забравих отде се вдига...паролата си за форума забравих. Пусти мерак в началото що ми трябваше да проверя по VIN номера инфото за нашата конкретна любима колица. С голямо задоволство установих , че е made in Japan и още по конкретно прозведена в Хирошима за експорт в Австрия. Такааа казвам си "В тия смутни времена в които всичко идва от Китай е просто изумително да карам кола произведена в Япония". И тука почнаха проблемите ми. С гордост отидох да съобщя този факт на жената, но радостта ми трая кратко. Физиономията и се изпъна, изгледа ме подозрително и се изцепи"Значи в Хирошима ?!? ТРЯБВА ДА Я ПРОВЕРИМ ЗА НАЛИЧИЕ НА РАДИАЦИЯ!!!" Изхилих се невъзпитано и обясних, че има изисквания за вредни емисии и какви ли не щуротии . Кой ще пусне радиационна кола в Австрия? Не се отказва - държи на своето. Радиацията не изчезвала току тъй. Смлях я от бъзици 2-3 месеца....викам си ще забрави. Обаче не ...периодично се връща на темата. "Отивай търси гайгер-мюлеров брояч..." Ха сега де. Въпроса ми е някой да е виждал гайгер-мюлеров брояч да се продава я в Метро...Практикер...битака в Димитровград...Или пък случайно да си е тествал колата за радиация и да постне тука лабораторните резултати. Много благодаря за вниманието!"
Коментар