popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измислиха още един вид данък върху застрахователната премия
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73: ползвай таксита, по-евтино ще ти е, след като си изчислил лукса да имаш кола на 1 лв/км. Това вид мазохизъм ли е да плащаш повече от аналогична услуга?Днес гледах цените на ГО, защото и моята свършва. Предложиха ми цена от 170 лв, което е доста над миналогодишната от 145, обаче... ако се върна назад в миналото, преди 3 години съм платила 167, така че не мисля, че цената е толкова скъпа, пък дори и да се прибавят 2%.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:jenshen73: ползвай таксита, по-евтино ще ти е, след като си изчислил лукса да имаш кола на 1 лв/км. Това вид мазохизъм ли е да плащаш повече от аналогична услуга?Днес гледах цените на ГО, защото и моята свършва. Предложиха ми цена от 170 лв, което е доста над миналогодишната от 145, обаче... ако се върна назад в миналото, преди 3 години съм платила 167, така че не мисля, че цената е толкова скъпа, пък дори и да се прибавят 2%.Steliyan's Life!
Коментар
-
коцев написа:Един среден пушач изпушва за месец минимум 100лв . :D Като гледам едно 70 на 100 пушат. Тъй че те за една година изпушват около 1200 лв. тоест, винетка ,гражданска ,каско , преглед годишен и някакъв текущ ремонт. Значи народа има пари .Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Данъчно задължени лица Чл. 3. (1) Данъчно задължени лица са: 1. застрахователите; 2. данъчните представители По идея клиентите не се облагат с тоя данък. Трябва застрахователите да понесат данъчната тежест. Обаче те си го включват в цената на застраховката и прехвърлят данъчната тежест върху клиентите си. Излиза че законът така както е формулиран няма да работи и ще ощетява несправедливо клиентите на застрахователите. Никъде в закона не пише че клиентът се облага с данък. Значи трябва да платя нещо срещу което получавам ... нищо.Данъчните ако искат могат да пресекат тоя грабеж като като проверяват на всички застрахователи калкулацията по която са формирали цените си. Обаче няма да го направят. Сега сумата е 2% обаче след като вече я има не пречи до година да се сетят че трябва да се повиши поради едикаква си причина.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
@Riki888: Ти май не си чувал за ДДС? В крайна сметка клиента го плаща, но се начислява от фирмите, нали?Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73: Не знам, не съм смятала колко ми излиза, а от това , което съм писала, е ясно, че цитирам теб. 25 лева в процент от миналогодишната премия са доста. Ще кажа, че е малко, ако е под 5%, но е доста над това. Все пак не отговори дали това да се возиш на автомобил, при условие, че едно такси би ти свършило същата работа, като ти спести нерви и време, е нов вид мазохизъм?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:jenshen73: Не знам, не съм смятала колко ми излиза, а от това , което съм писала, е ясно, че цитирам теб. 25 лева в процент от миналогодишната премия са доста. Ще кажа, че е малко, ако е под 5%, но е доста над това. Все пак не отговори дали това да се возиш на автомобил, при условие, че едно такси би ти свършило същата работа, като ти спести нерви и време, е нов вид мазохизъм?Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар