Колеги,това е поредната глупост,която правителството на ББ измисли.http://www.sdi.bg/web/page.php?id=128Ще ми ударят колата,ще ми платят по-малко от необходимите пари за ремонт и на всичкото отгоре ще ги обложат с данък....Просто нямам думи до къде стигна наглоста на управляващите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Измислиха още един вид данък върху застрахователната премия
Collapse
X
-
Имам предвид държавния бюджет.Краде се от османско време още. Тез чорбаджии как мислиш за забогатяли? През социализъма краденето беше национален спорт Тук се сетих за един виц:Сергей Антонович работел 35 години в завод за самовари. Дошло време да се пенсионира. Попитали го - Сергей Антонович, какво искате да ви подари колектива на завода за пенсионирането?-Искам един самовар да ми подарят.-Е, самовар, Сергей Антонович, та вие за 35 години не може да не сте си откраднали части за поне 1 самовар от завода?-Бе, аз си откраднах, и то не за един, ама като ги сглобях, все автомат Калашников се получаваше...
Коментар
-
Sev написа:все държавата ви е виновнаа защо застрахователите не си ги платят от огромната печалба?все едно като вдигнат примерно осигуровките и работодателя да ви вдигне заплатата с толковаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ele написа:2% е, ама законът си го разбрал леко погрешноBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Е тоя данък върху обезщетението ли е или върху премията която плащаме?Защото днеска като правих гражданска на една кола ми казаха че следващата вноска щяла да е с 66 ст. повече? Не че е нещо ама не разбирам един път данък върху парите които плащаме, после втори път данък върху това което ни обезщетяват. Така ли излиза?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
2% данък върху премията. Премията е това което плащаш в началото - т.е. цената на застраховката. До колкото съм запознат - до скоро застрахователите не плащаха ДДС, което си е 20%. И според мен е по-добре 2% някъв данък вместо 20% ДДС.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Държавата отдавна е фалирала. Сега търсят от девет дола вода, за да закърпят положението до изборите, че иначе още по-лошо за тях...Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Нещо не мога да схвана ...Следва ли, че ние сме единствената държава, в която същата се стреми да отблъсква гражданите от застраховки?Да плащаме данък, че плащаме нещо. Защото данъка е за нас, а не за застрахователя, той само събира данъка.Един вид, да плащаме данък "спокойствие".В тази светлина, не е лошо да въведат и данък на презервативите. И данък на контрацептивните средства.Ако искаш да си спокоен, плащаш на държавата.WTF?! Що за глупост е това?!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар