Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КЪДЕ мога да намеря Philips DIAMONDVISION 5000K?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КЪДЕ мога да намеря Philips DIAMONDVISION 5000K?

Обаждах се на няколко места но никъде нямат тези халогени крушки. Става въпрос за София. Някой може ли да ми каже магазин където да ги има?Не искам BlueVision или други предложения. Интересуват ме само тези, но не мога да намеря официален дистрибутор на авто крушки на Philips нито друг магазин. Ако някой знае цената на комплект за къси и габарити H1 също ще ми е от помощ.

Kолега, погледни тук:http://drive.bg/index.php?ModelId=55...sort=3a&page=2
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Да, мерси за линка. Проверих но го нямат. Казаха че не са го внасяли.

Коментар

Провери в БОСС ХАН ООД.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Тези DiamondVision са забранени в Европа по всичко изглежда и за това явно не ги внасят. Остава да избирам между това което има на philips. По принцип искам хем повече светлина хем горе долу добра визия.Спрял съм се на X-treme Power/Vision +90/100; VisionPlus +50 или добре известният BlueVision. Последния ме привлича най-вече с това че може да се купи в комплект 2 габаритни + 2 крушки къси за 48лв. Което означава че няма да има разлика между габарити и къси. Всички останали крушки са само къси и за габарити не знам с каква точно крушка да заменя стандартната, която си е чисто жълта.Друг е въпроса колко е дълъг живота на тези с повечето светлина?И защо на някой места срещам BlueVision и BlueVision Ultra това 2 различни крушки ли са и ако Да, каква е разликата?

Коментар

Изглежда ми малко безсмислено да се дават почти 50 лв за халогенни крушки. Аз така се излъгах да купя Осрам Найтбрейкър (30 лв), които и двете изгоряха за около 6 месеца. Сега карам с китайски за 8 лв двете вече втора година. И светят пак толкова добре.За 60 лв мой приятел си сложи ксенон Н1, сам си ги слага и ги регулирахме заедно. Не заслепяват насрещните - тествахме - и светят като слънце

Коментар

Ксенон за 60лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не! Но мерси за предложението..ако исках ксенон щях да пусна тема за ксенон съвет? Ти мислиш че ксенона не дава проблеми ли или не горят крушки на тоя скапания. Хубав H1 ксенон е 150лв.,тва е ’’хубав’’ демек читав, става, не върха. Имам фарове с лупи които с едни по хубави крушки ще станат слънце, плюс това колата ми е в гаранция още. Ти си взел крушките които горят най-много просто. Silverstar и nightbreaker горят, понеже са евтинджос.

Коментар

Заради такива като твоя приятел много хора страдат. Представям си с какви фарове е и каква кола.. Ксенон не заслепява единствено с лупи. Дори да са супер регулирани, а 90% не са, пак светят като фенери.

Коментар

WickedSixD написа:
                  Заради такива като твоя приятел много хора страдат. Представям си с какви фарове е и каква кола.. Ксенон не заслепява единствено с лупи. Дори да са супер регулирани, а 90% не са, пак светят като фенери.
                  Говори си Светят супер, издръжливи са и не заслепяват! Моя ксенон е за 40 лева и именно за него говоря.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

WickedSixD написа:
                    И мен много са ме заслепявали с ксенони, затова и бях скептичен.Затова и настоях аз да му регулирам фаровете, и затова после лично аз карах срещу него, за да тествам дали заслепяват. Е, не заслепяват.Гаранция.А тези дето са по 150 лв са същите като тези, дето са по 60, само че с по-голяма надценка, да ти кажа.А ако за теб 15 лв за крушка (Найтбрейкър) е евтинджос - не знам. Сега карам с две китайски, сини, за по 4 лв парчето и да ти кажа, не светят по-зле от Найтбрейкъра, само дето вече втора година не са изгорели.Пък ти си купувай крушки по 25 лв парчето - щом караш нова кола, значи имаш пари бол И продавачите на крушки, и те хляб трябва да ядат (Малко грубо прозвуча, извинявай, ама така мисля )

Коментар

Working...
                    X