Можеш да имаш два трудови договора. Единия е основен другия се води допълнителен. Упоменава се колко часа ти е работното време. Аз имам с по два трудови договора за по 4 часа. Но мисля, че в твоя случай говорим за различни неща- искаш два трудови договора на пълно работно време.Както каза някой друг тук, можеш да сключиш договора с новия работодател , след като не му вярваш Просто трябва да има дата на започване на работата и тя да е след датата на изтичане на предизвестието. Датата на сключване на договора се подава в НОИ. Можеш да започнеш работа примерно 3 месеца след като е сключен договора.Успех
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, отново имам нужда от административен съвет
Collapse
X
-
Ами аз съм работодател. Не се и съмнявах, че работниците са по-компетентни от работодателите. Все пак говори с работодателя си (ти или приятелката ти, така и не стана ясно). Форума се чете от всякакви все пак. И успех с работодателите за напред.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
При мен при последната промяна на работата новия ми работодател ми изготви писмено предложение, в което се указвше датата на която ще започна и стартовата ми заплата. На старото ми работно място заявих че напускам и че ще се налага последния месец да не ходя много-много там. Те нямаха голям избор и се съгласиха - в края на краищата, като вече напускащ си точно в ролята на уволняващ се от казармата - не ти пука много много.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Защо ли се ловя на лафа ви незнам и аз. Нали се сещате, че на работодателя точно толкова не му пука за работник, който е подал молба за напускане. От него хаир няма, както се казва. Така, че много рядко някой работодател ще се напъне да задържа работник точно в такъв момент. Такива заигравки се правят доста по-рано, ако работодателя прецени естествено, идеята е да не се стигне до напускане. Хайде стига толкова, темата не е интересна.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар