Тези пари към лууп и специално оградения номер започващ с 0883 не са ми приспаднати.Другото , което се сетих е , че мтел менюто ми казва , че тарифният ми план не позволява да ползвам услугата семейство и приятели :D А имам 5 номера към семейство и приятели , вмомента имам вкарани 3 и не мога да добавя повече , ходих до офис , казаха ми да чакам.Тия дни като ходя да си плащам сметката за август , която е 12лв. и която 100% е вярна ще ги срина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как в мтел надписват сметки "легално" - доказателс
Collapse
X
-
До миналата година, цялата фирма бяхме на "Ем тел, ем бодлива" . В нашия офис (част от групата) имаше 20 карти, от които реално се ползваха 10. Другите бяха неразопаковани и заключени в касата. Цените на разговорите извън групата бяха нормални и ги ползвахме и като лични телефони, докато в един красив месец дойдоха фактурите и о чудо. Заключените карти в касата имахе по 2-3 смс-а и по няколко минути разговор. Следващия месец се случи същото. На третата подобна фактура, на началника му прикипяха нервите, накарани да си извадим картите от телефоните, взе другите от касата, занесе им ги, плати си неустойката по договора като пич, и се върна с 20 карти на Глобул с плана на 1500 минути и някакви други бонуси тама за същата такса от около 20 и няколко лева на парчето. И стана чудото, от както сме на глобул, не съм минвал със сметката нито минута от безплатните а те са 1500 в глобул и 90 навън. И всеки месец сметката ми е на 0. За сравнение в Мтел не съм падал под 40лв на горе долу същите условия.
Коментар
-
Въпрос към автора:В моята сметка дори номерата, които са "безплатни" в разпечатката по "разговори/дни/часове" ми ги "таксуват". Но накрая на сметката най-отдолу в "Отсъпки" ги изваждат от общата сметка. Да не би и при Лооп да е така?П.С Мисля и аз да си взема Мега Лооп. Точно ни бяха зарибили от Виваком и сега пуснаха прИмоцията
Коментар
-
vital написа:Въпрос към автора:В моята сметка дори номерата, които са "безплатни" в разпечатката по "разговори/дни/часове" ми ги "таксуват". Но накрая на сметката най-отдолу в "Отсъпки" ги изваждат от общата сметка. Да не би и при Лооп да е така?П.С Мисля и аз да си взема Мега Лооп. Точно ни бяха зарибили от Виваком и сега пуснаха прИмоциятаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:vital написа:Въпрос към автора:В моята сметка дори номерата, които са "безплатни" в разпечатката по "разговори/дни/часове" ми ги "таксуват". Но накрая на сметката най-отдолу в "Отсъпки" ги изваждат от общата сметка. Да не би и при Лооп да е така?П.С Мисля и аз да си взема Мега Лооп. Точно ни бяха зарибили от Виваком и сега пуснаха прИмоцията
Коментар
-
Кой каза да направим така, че да им се стъжни? Аз съм за! Само не се сещам как. Последните две сметки са ми 50.78лв., 50.77лв., а преди тях 52 и нещо беше, при положение, че за периода на втората сума едната карта е извадена от апарата, а с другата почти не се говори-само на 1 безплатен. Извадих и другата и тези дни отивам при нотариус да ги запечата в плик. Ако са пичове МЕНТЕЛ трябва да пуснат три-четири месеца безплатни разговори за всички клети абонати, които 15 години са им пълнили касичката.
Коментар
-
-
@hwarang: надявам се, че ще си редактираш мнението Иначе - другата причина, ако номера е наистина в LOOP - е бъгавият нов софтуер и/или проблема, който аз подозирам - прецаканата база данни.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар