Всички ревът от тоя Мтел! Писна ми и на мен, само цигански номера. Аз вече си взех карта на виваком, но немога да си махна мтел-а защото имам поне 10 мои приятели с които говоря много, а сме на лооп. Май ще е най-добре, да се махнем всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как в мтел надписват сметки "легално" - доказателс
Collapse
X
-
Така правят всички монополисти и изобщо големите играчи на пазара. Не е само Мтел. Когато прекратих първия си договор с Глобул преди много години, ме накараха на напиша молба, за да ми върнат депозита за месеца, следващ прекратяването на договора. Да им се моля да ми върнат моите пари, които съм внесъл предварително за месец, през който вече няма да им бъда абонат... Е, аз съм тъп и упорит. Помолих се и ми ги преведоха по банкова сметка след около 2 месеца. Ставаше дума за 12 лв. А преди това мълчаливо си затраяха за тази сума, ако аз не бях попитал за нея, оставаше си за тях.Правят го и банките, които присвояват непотърсени с години дребни суми на клиенти. Просто служебно и законно им закриват влоговете. Писах ви преди време до какви скандали стигнахме с една банка в Пазарджик, която се опита да открадне по-малко от 10-ина лева от жена ми. Правят те на луд, поставят те в неудобно положение едва ли не да се унижаваш, за да си вземеш твоите пари. А в същото време въпросните оператори, банки и т.н. прибират стотици хиляди левове годишно точно от такива дребни суми.Тази година със същата банка (защото там ни превеждат заплатите) договорих скромен овърдрафт от 1000 лв. В купчината документи, които изчетох и подписах, зоркото ми око забеляза, че трябва да декларирам, че съм съгласен да се прехвърля към пенсионен фонд на ДСК?! Скъсах този лист и ги попитах това проблем ли е за целите на овърдрафта? Оказа се, че не. Ако мине, мине.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Понеже и аз имам съмнения за това и получавам някакви странни фактури, сега се загледах за кой ли път в електронната ми фактура. И о чудо... какво да видя02.11.10 10:30:58 088767**** Изходящ разговор Глобул 89 0,40Усещам скандали в близките 1-2 седмици, даже и като превъртях надолу съм звънял цели 3 пъти!!!
Коментар
-
Sev написа:това са технически грешкиникой няма да се занимава да "щрака" по билинга и да надписва сметкитепри всички оператори се случваМ-Тел доста се изложиха с тази нова велика система...особено зле се получи при хората сменили/преподписали абонаментите се в този периодFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikolovvd написа:Stefanaki написа:... един приятел получи във фактурата си телефонни разговори в роуминг, а той дори нямаше задграничен паспорт (живее в Сливен,а не в граничен район на България, за да се "закачи" към чужд оператор).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:По същата причина се отказах от М(ен)-тел преди малко повече от три години. Тогава един приятел получи във фактурата си телефонни разговори в роуминг, а той дори нямаше задграничен паспорт (живее в Сливен,а не в граничен район на България, за да се "закачи" към чужд оператор).
Коментар
-
Заради подобни цигании, не искам повече да чувам за тях!!! Най-великото нещо беше като не искаха да ми отключат Блекберито, купено от тях, след изтичането на договора...... едно от обясненията беше "Е, Вие, какво се жалвате.... и без това сте го взели не промоция........" е*ахти промоцията - хиляда и кусур лева... В белите държави ги дават без пари, а тук ти дерат кожата....смешници..Добре, че беше колегата Predator, за което още веднъж му благодаря!!С гордост тази година изнесох 6 номера от тяхната мрежа към ВИВАКОМBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Не знам, може и да съм звънял, може и да не съм. Звъня на много други номера извън телефеонния ми указател. Тъкмо се обаждах на колежка на *88 и тя ми каза това, и като я попитах аз аджеба как да разбера, че номера е прехвърлен тя ми казва, че 1 месец след прехвърлянето се уведомява. И аз си задавам моя следващ логичен въпрос. Кога е прехвърлен този номер? Тя почна да ми разтяга локумите, за клиентска парола и титуляр, след което ме прехвърли явно на по-обучения за разтягане на локуми колега и аз затворих, защото редовно чакам по 5 минути, докато на колегата му се навири.
Коментар
-
Мен пък едно пиленце ми подшушна че в последните месеци мтел имат невероятни проблеми с интегрирано на ново закупена билинг система.Т.е не работи изобщо.До колко е актуална и акуратна информацията не мога да кажа, но доста колеги споделят че последните 2-3 месеца сметката им е една и съща до стотинка. Което е доста интересно.Има ли други такива случаи ?
Коментар
-
pr_00f написа:Мен пък едно пиленце ми подшушна че в последните месеци мтел имат невероятни проблеми с интегрирано на ново закупена билинг система.Т.е не работи изобщо.До колко е актуална и акуратна информацията не мога да кажа, но доста колеги споделят че последните 2-3 месеца сметката им е една и съща до стотинка. Което е доста интересно.Има ли други такива случаи ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
След прехвърлянето на номера ми от М-Тел към Виваком сметките ми паднаха на половина, а таксата ми е пак същата.Имам безплатни минути, както към Виваком, така също и към останалите мобилни оператори и стационарни телефони. Затова въобще не ме бърка кой телефон съм кой оператор е. Гледам да говоря кратко, за да не си пържа мозъка и това е!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар