Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как в мтел надписват сметки "легално" - доказателс

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тези пари към лууп и специално оградения номер започващ с 0883 не са ми приспаднати.Другото , което се сетих е , че мтел менюто ми казва , че тарифният ми план не позволява да ползвам услугата семейство и приятели :D А имам 5 номера към семейство и приятели , вмомента имам вкарани 3 и не мога да добавя повече , ходих до офис , казаха ми да чакам.Тия дни като ходя да си плащам сметката за август , която е 12лв. и която 100% е вярна ще ги срина.

Коментар

До миналата година, цялата фирма бяхме на "Ем тел, ем бодлива" . В нашия офис (част от групата) имаше 20 карти, от които реално се ползваха 10. Другите бяха неразопаковани и заключени в касата. Цените на разговорите извън групата бяха нормални и ги ползвахме и като лични телефони, докато в един красив месец дойдоха фактурите и о чудо. Заключените карти в касата имахе по 2-3 смс-а и по няколко минути разговор. Следващия месец се случи същото. На третата подобна фактура, на началника му прикипяха нервите, накарани да си извадим картите от телефоните, взе другите от касата, занесе им ги, плати си неустойката по договора като пич, и се върна с 20 карти на Глобул с плана на 1500 минути и някакви други бонуси тама за същата такса от около 20 и няколко лева на парчето. И стана чудото, от както сме на глобул, не съм минвал със сметката нито минута от безплатните а те са 1500 в глобул и 90 навън. И всеки месец сметката ми е на 0. За сравнение в Мтел не съм падал под 40лв на горе долу същите условия.

Коментар

Дата на издаване 23.05.2010 Oбща стойност на фактурата 39.23 лвДата на издаване 23.06.2010 Обща стойност на фактурата 38.24 лв.Дата на издаване 06.11.2010 Обща стойност на фактурата 39.44 лв.Дата на издаване 05.12.2010 Обща стойност на фактурата 38.03 лв.

Коментар

Въпрос към автора:В моята сметка дори номерата, които са "безплатни" в разпечатката по "разговори/дни/часове" ми ги "таксуват". Но накрая на сметката най-отдолу в "Отсъпки" ги изваждат от общата сметка. Да не би и при Лооп да е така?П.С Мисля и аз да си взема Мега Лооп. Точно ни бяха зарибили от Виваком и сега пуснаха прИмоцията

Коментар

vital написа:
            Въпрос към автора:В моята сметка дори номерата, които са "безплатни" в разпечатката по "разговори/дни/часове" ми ги "таксуват". Но накрая на сметката най-отдолу в "Отсъпки" ги изваждат от общата сметка. Да не би и при Лооп да е така?П.С Мисля и аз да си взема Мега Лооп. Точно ни бяха зарибили от Виваком и сега пуснаха прИмоцията
            @vital: И аз това му казвам, но момчето спори. После като го положат по очи - ще се извинява за недоглеждането. Аз съм на някакъв смешен абонамент от 19.90лв. в ментел - имм 6 приятели, любим номер и 60 минути към всички в ментел. Няма значение кое-кога се случва - то се таксува, но накрая от сметката се "отнема" и в края на месеца донаждам лев-два максимум.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз съм LOOP , човека с който съм говорил на този номер също е LOOP - не виждате ли?! Трябва да ми го таксуват по 0.01лв/Мин и да пише изходящ разговор към ЛУУП , а не към МТЕЛ.

Коментар

аз съм на мега луп.80лв от горе за разговори които битрябвало да сами безплатни.написах им жалба и я оправиха,но следващата фактура пак е объркана и отново жалба и чакам отговор.кво да ви кажа "ада"!
                tipaka

Коментар

Ква жалба бе ,направо ........ абе то ще се чуе. Ако чуете някъде , че има нападнати служители в офис на мтел , да знаете , че съм аз. Ще им строша мониторите в главите направо , ако ме карат да пиша жалби и да си плата тая сметка..... направо ще видат как офиса им тесен се оказва.

Коментар

jenshen73 написа:
                    vital написа:
                    @vital: И аз това му казвам, но момчето спори.
                    jenshen73 - тогава защо според теб по-надолу във фактурата има изходящ разговор към номер, започващ с 0883 (LOOP), таксуван по 0.01 стотинка и записан като разговор към LOOP, а по-нагоре същите номера са таксувани като обикновени, изходящи към М-тел и таксувани по нормална тарифа? hwarang - на края имаш ли някакви отстъпки, както казват колегите - всичко се начислява, независимо към кой е, а после се вади от сметката като отстъпка?

Коментар

Отстъпки има , извадени са ми 30 минути към всички оператори и безплатните от семейство и приятели.Във фактурата ми пише , че имам 44 минути към Мтел в натоварена часова зона , които са точно тези минути изговорени с луупския номер 0883.

Коментар

Кой каза да направим така, че да им се стъжни? Аз съм за! Само не се сещам как. Последните две сметки са ми 50.78лв., 50.77лв., а преди тях 52 и нещо беше, при положение, че за периода на втората сума едната карта е извадена от апарата, а с другата почти не се говори-само на 1 безплатен. Извадих и другата и тези дни отивам при нотариус да ги запечата в плик. Ако са пичове МЕНТЕЛ трябва да пуснат три-четири месеца безплатни разговори за всички клети абонати, които 15 години са им пълнили касичката.

Коментар

Добре де, ето как изглежда моето извлечение.Другото обяснение е в бъгавият нов софтуер
                          Прикачени файлове
                          Steliyan's Life!

Коментар

max-2 написа:
                            Извадих и другата и тези дни отивам при нотариус да ги запечата в плик.
                            Ето това мноооооого ми хареса. И после - Господари на ефира - да ги видят всички, дето все още не са прогледнали

Коментар

jenshen73 написа:
                              Добре де, ето как изглежда моето извлечение.Другото обяснение е в бъгавият нов софтуер
                              И моqта изглейда така , само 4е не са ми изжадили тези 12лж. с лоопскиq номер , а 12лж с лоопски номер трqбжа да сам гожорил 1200 минути!!!!

Коментар

@hwarang: надявам се, че ще си редактираш мнението Иначе - другата причина, ако номера е наистина в LOOP - е бъгавият нов софтуер и/или проблема, който аз подозирам - прецаканата база данни.
                                Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                                X