Накратко - щом е измислено и сложено в колата та даже задължително - има защо.Вече според условията трябва да се знае хубавата и лошата му страна.А за ф1 - колега те от там технологийте ги вкарват при нас И там с тракшъна и абс-а и сумати други системи колата се караше почти сама и те решиха да го докарват като в миналото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
По добре с ABS или без ABS?
Collapse
X
-
Tочно в ей такова време съм адски доволен, че избрах Стило с ABS/ASR/ESP пред VAG само с ABS.Проведох малко тестове на една отсечка, като разкачих АBS централата, естествено компа веднага се разписка и записа грешки, но как да е.На чист, девствен сняг разликата без АБС е видимо голяма, да не говорим, че кривнах яко от пътяF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Стило с ABS/ASR/ESP пред VAG само с ABS.
Коментар
-
jenshen73 написа:IGG написа:Аз съм без АБС, и не ме бъркаше, защтото на суха настилка с хубави гуми си спирах нормално дори и в екстремни ситуации. Взех да съжелявам за липсата му миналата зима, когато на сняг при натискане на спирачката колелата просто си блокираха, колата се плъзна, завъртя се и излязох от пътя. За щастие нямаше големи поражения. От тогава, това че нямам АБС постоянно ме държи под напрежение, ако пътните условия започнат да се влошават. Твърдо съм за АБС!Bravo TD100
Коментар
-
Аз като задал въпроса в предишната тема искам да вкарам едно условие. Та не говорим за сняг, пресен, пухкав, а за лед, стъкло без сняг върху него. Шофьора е с наклоност да скача върху педала на спирачката. Та - как ще спре за по-кратко разстояние с или без АБС? (без тракшъни, без Ебд-та и т.н. асистенти) ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар