Oффф защо си купих тъпото браво, а не ми остави бащата Вектрата(беше точно 90 год. 2.0)..Как съм се прецакал...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo/Brava или отново за гаражния фолклор
Collapse
X
-
Митко, само не разбрах защо след толкова спорове на този момчурляк от Чирпан никой не му каза елементарното - опитва се да сравни коли от различно поколение и доста различни цени???Пък като го гледам той си е роден за Вектра (даже по скоро за Кадет) - кво се мъчите с него!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
mi kakto kaza [LUD] vektrata e ikonomi4na moita samo 5 na 100 ar4iНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Това са съвсем различни типове коли. Имам Браво и Вектра Б 97-ма. Вектрата вози по меко, също толкова стабилна е като бравото, не по малко красива на визия от него, върви дори повече, не ръждясва, има всичките екстри на бравото... на мен лично по ми харесва вектрата а и подръжката и е по евтина и проблеми с нея съм нямал до сега вече 1 година и 20 000 кмбравото пък е гъзарска кола ама и то мнага ме кефи как се набира и каква мутра има
Коментар
-
The Secret Lover, бравото би трябвало да се сравнява не със вектра, а с астра. по принцип за да е обективна оценката би трябвало да се сравняват еднотипни неща..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:The Secret Lover, бравото би трябвало да се сравнява не със вектра, а с астра. по принцип за да е обективна оценката би трябвало да се сравняват еднотипни неща...
Коментар
-
blondy_driver
Реклама
Collapse
Коментар