И на Michelin Energy Saver няма указана посока. Има само Outside (Inside не съм видял, съжалявам) ... Така че погледни по-добре какво пише на гумата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навън вали сняг ,а аз съм с летни гуми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.
Коментар
-
Абе не знам коя гума как се върти ,ама при нас в Пазарджик си вали доста стабилно снежец... Айде с вратите напред...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Абе не знам коя гума как се върти ,ама при нас в Пазарджик си вали доста стабилно снежец... Айде с вратите напред...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Predatorsi написа:Абе не знам коя гума как се върти ,ама при нас в Пазарджик си вали доста стабилно снежец... Айде с вратите напред...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:donnna написа:Predatorsi написа:Абе не знам коя гума как се върти ,ама при нас в Пазарджик си вали доста стабилно снежец... Айде с вратите напред...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
И в Ямбол понатрупа 15-тина см. снежец. На жената Пунтото е с летни гуми и за това и преотстъпих Бравата с изпитани предната зима 4бр. зимни гуми "Ласа". За тези гуми, въпреки всеобщото мнение мога да изразя само суперлативи. За цена от 80лв/бр. няма друга такава зимна гума!Така! Аз тръгнах сутринта с Пунтото, обуто с 4 нови летни "Корморана", но снега ме "изненада" - като заваля в 8,30 ч. сутринта - та няма спиране. Утре ще споделя как се държи летен "Корморан" в сравнение със зимна "Ласа".Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:И в Ямбол понатрупа 15-тина см. снежец. На жената Пунтото е с летни гуми и за това и преотстъпих Бравата с изпитани предната зима 4бр. зимни гуми "Ласа". За тези гуми, въпреки всеобщото мнение мога да изразя само суперлативи. За цена от 80лв/бр. няма друга такава зимна гума!Така! Аз тръгнах сутринта с Пунтото, обуто с 4 нови летни "Корморана", но снега ме "изненада" - като заваля в 8,30 ч. сутринта - та няма спиране. Утре ще споделя как се държи летен "Корморан" в сравнение със зимна "Ласа".FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
А пък съм с предни нови зимни dayton 195широки и съм доволен за сега но пък за задните не остана време да ги сменя а те са летни на мноого години и на всеки завои се завъртам като с ръчна много е яко но и опасноКато натисна спирачката и задницата хваща на някъде :P кеф ти завоиЛегналите полицаи ги взимам настрани луда работаКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Днес цял ден щъкам с 4 летни Continental из натрупалия от сутринта сняг.Не ми се случи никъде дори да поднеса, просто карам изключително внимателно. Нямам проблеми с потегляне или спиране (не ми се е налагало аварийно такова, ма и да се наложи, пак ще спра, щото карам с не повече от 30-35 км/ч.Липсват ми зимните гуми, ама, дано Дядо Коледа да донесе подаръци
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар