donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навън вали сняг ,а аз съм с летни гуми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.
Коментар
-
Airfan написа:nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Виделин Райчинов написа:Airfan написа:nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.
Коментар
-
Airfan написа:nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Airfan написа:nikolovvd написа:Законите са си закони, но зимните гуми, ако си забелязал имат отбелязана посоката на въртене. С други думи взети са по-специални мерки за подпомагане на потеглянето. Самият грайшер е с формата на зъби, т.е. предната страна е по-ниска от задната и гумата все едно копае. От тук идва и лошото спиране на зимната гума. Ако не съм ясен ще се опитам да намеря снимки или да нарисувам нещо.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Момчета, хайде не се опитвайте да се изкарате специалисти по гумите и вземете да четете повече какво пише по гумите! Спрете да се излагате, защото както се казва имам домашен гумаджия и то в София.emzo написа:Е за Гърция може, тука НЕ е задължително да караш със зимни гуми.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Момчета, хайде не се опитвайте да се изкарате специалисти по гумите и вземете да четете повече какво пише по гумите! Спрете да се излагате, защото както се казва имам домашен гумаджия и то в София.emzo написа:Е за Гърция може, тука НЕ е задължително да караш със зимни гуми.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
nikolovvd написа:Момчета, хайде не се опитвайте да се изкарате специалисти по гумите и вземете да четете повече какво пише по гумите! Спрете да се излагате, защото както се казва имам домашен гумаджия и то в София.emzo написа:Е за Гърция може, тука НЕ е задължително да караш със зимни гуми.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
nikolovvd написа:Момчета, хайде не се опитвайте да се изкарате специалисти по гумите и вземете да четете повече какво пише по гумите!Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар