Здравейте ,колеги...Тази година за пръв път ,зимата ме изненада и мен... Интересното е ,че днес ,като видях ,че вали сняг ,едва тогава се сетих ,че съм още с летни гуми... А най-гадното е ,че имам четири чисто нови ,които само чакат да влязат в действие ,но май ще чакам да спре да вали ,за да ги сменя...Интересно ми е дали има още изненадани от зимата ,като мен?ПП:Като се замисля ,много хора карат с летни гуми ,при сняг ,но на мен някак ми е некомфортно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Навън вали сняг ,а аз съм с летни гуми...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Има, има - ей сега колежката от отдела ми точно това се оплакваше - че мъжа й не бил сварил да й сложи зимните гуми на нейната колаи се чудеше как ще с прибере.Иначе аз съм подготвен от Октмоври!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Аз по принцип не се изненадвам, че през зимата вали сняг. На този етап смятам, че и колата ми е подготвена - в момента е с всесезони гуми, които й сложих към края на лятото, но имам и комплект чисто зимни, които чакат да им дойде ред. Откъм течности също е заредена, само акумулаторът ми още е под въпрос след случката миналата седмица, но след малко ще го проверя и него, а имам и зарядно за в краен случай, така че, общо взето, колата не я мисля, защото си е на сухо в гаража...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Дам, има доста изнанедани предполагам, аз съм със зимни но доста поизносени Тъкмо чахам да дойде сряда да ида на битака в Пазарджик за гуми и се надявах да не завали до тогава но уви, не се сдържа и заваля.Ти пак си по добре че имаш нови в гаража , а моите са още в продавача дано има хубави оферти тая сряда, иначе и тук във форумът намерих но са далечко от Пз.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Миналата година сложих зимните в началото на Октомври и бях изненадан от топлото време.Тази година реших да изчакам края на Октомври и пак ме изненадаха високите температури. Дори през Ноември ходих в София на една работна сесия с автобеса, защото температурите бяха над 20 градуса и се опасявах, че ще ги опека.Днес навсякъде вали сняг, а при нас е слънчево!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Миналата зима колата беше с 4 чисто нови зимни гуми ТИГАР.Карах с тях лятото и сега зимата ги завъртях.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз съм си с вездесъщите всесезонни гуми. Предвид, че и зимата във Варна е снежна максимум 2 седмици - не виждам смисъл от чисто снежни гуми...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар