Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за куриерска фирма - доставка от Санторини, Гърция?!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Помощ за куриерска фирма - доставка от Санторини, Гърция?!

    Колеги, имам проблем - купих си една предна джанта за мотора и се оказа, че продавача ми иска 140лв. за доставка от Санторини (Гърция) до София Имам съмнение, че доставката струва доста по-малко, но продавача иска да задържи разликата и по този начин да спечели още малко от сделката Интересува ме, дали някой може да ми помогне аз лично да си организирам доставката с куриерска фирма или да ме насочите към гръцка куриерска фирма, която да извърши доставката за по-малко пари?Със скромния ми опит в пазаруването по интернет, предполагам, че реално доставката на колет с приблизителни размери 60х60х20 тежащ около 14кг. не би струвала повече от 100лв. Благодаря предварително!

    #2
    Спиди предлагат доставки ДО Гърция: http://www.speedy.bg/files/GMR.pdfМоже да ги питаш за доставки ОТ Гърция.Между другото на сайта на DHL доставка на пратка 14 кг с посочените от теб размери от Санторини до София излиза със скромната цена от около 390 ЕВРО.

    Коментар


      #3
      UPS, DHL и т.н. ги проверих.Утре ще попитам и в Спиди, Еконт, Сити Експрес.... други които намеря в интернет.Въпросът ми е по-скоро за някоя фирма, която не е толкова известна и може да извърши доставката за по-ниска стойност.Дори не държа да бъде точно куриерска служба. Естествено, най-добре ще бъде, ако някой има познат, който пътува по маршрута и иска да спечели 50-60лв. А според продавача всички куриерски услуги в Гърция били много скъпи и за това той използвал "Parcelforce" - един вид бил загрижен за клиентите

      Коментар


        #4
        Кики, имам позната, кръстницата ми, която работи в една автобусна фирма с линии от БГ до ГР и обратно.Знам от нея (и в офиса им съм виждал), че извършват доставки от офис до офис на всякакви стоки (виждал съм например комплект автомобилни гуми).Обаче офисите им в Гърция са само в Атина и Солун.Ако може тоз твоя продавач да го изпрати по техни куриери до офиса в Атина например, от там мога да ти съдействам да си ги получиш в София.Доставката от Атина до София ще ти струва около 8.50 евро.

        Коментар


          #5
          Това е фирма с гръцко участие - http://www.orbit.bg/index.php?id=30Провери при тях, а аз ще се опитам да намеря връзки с една мацка, която (дано все още) работи там.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

          Коментар


            #6
            Колега, жена ми работеше с гръцки фирми, и когато пращаха документи надолу, ползваха тази куриерска фирма - ACS COURIER.Гръцка е фирмата, но имат офис и в София, така че може да ги провериш, дано цените не са дебели. http://www.acscourier.gr/branches.as...c3%c1%d1%c9%c1

            Коментар


              #7
              Звънях в ’АЦС’, пак толкова - 134,90лв.’Орбит’ доставят само от офисите си в Атина и Солун, а ’СитиЕкспрес’ изобщо не доставят ОТ Гърция.’Спиди’ ми дадоха цена ’врата до врата’ - 69,00лв., което е повече от задоволително за мен и по-късно ще пусна заявка Искрено ви благодаря за помоща колеги!

              Коментар


                #8
                Значи съмненията ти са разсеяни? Продавачът не те е излъгал за доставката.

                Коментар


                  #9
                  Явно да, но за щастие намерих двойно по-евтин вариант.... не и без твоя помощ

                  Коментар

                  Working...
                  X