Когато я взех ми струваше 3 заплати и половина. Сега ми струва 4 заплати и малко. Баси работя мн хубава работа, а взимам малко пари.Май вече се оплаках от това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко заплати ви струва колата
Collapse
X
-
Re: Колко заплати ви струва колата
Orcinus написа:infineon написа:Преди малко си говорихме с един приятел дето се оплакваше че колата му струвала колкото заплатата за 1 година.Моята кола пък струва малко повече от 1 месечна заплата.Кажете как е при вас.Без да обсъждаме каква е колата и колко получаваме.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
моята е 3 цели работни заплати, но друг е върпоса, че според това колко мога да си позволя месечно за кола ще И слугувам 10 месеца.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
blagun написа:22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики...... Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешкаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:blagun написа:22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики...... Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешкаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
коцев написа:Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?пунто 1,7тд
Коментар
-
коцев написа:Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар