Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко заплати ви струва колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато я взех ми струваше 3 заплати и половина. Сега ми струва 4 заплати и малко. Баси работя мн хубава работа, а взимам малко пари.Май вече се оплаках от това.
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Re: Колко заплати ви струва колата

Orcinus написа:
      infineon написа:
      Преди малко си говорихме с един приятел дето се оплакваше че колата му струвала колкото заплатата за 1 година.Моята кола пък струва малко повече от 1 месечна заплата.Кажете как е при вас.Без да обсъждаме каква е колата и колко получаваме.
      Моята кола когато я купих или сега спрямо заплатата? Някакси ти е интересна темата, но въпреки че си написал "без да обсъждаме каква е колата и колко получаваме", много интересно ми стана за колко пари си купил Бравото. Тайна ли е?
      Не е тайна ама не е това целта на темата да се хвалим кой колко получава и каква кола кара.Въпроса е за съотношението доход- кола.И става въпрос за цената в момента на закупуване, спрямо дохода тогава, безсмислено е да пишем колко струва в момента.Писах ти на ЛС за колко съм го купил :D
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики...... Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешка
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

vocil написа:
          И двете ми коли са за по около един месечен доход всяка..
          Каде работите бе хора Дайте телефони ,че си търса работа :D

Коментар

моята е 3 цели работни заплати, но друг е върпоса, че според това колко мога да си позволя месечно за кола ще И слугувам 10 месеца.
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

blagun написа:
              22 заплати, НО аз не съм критерии за получаване на заплата и да влизам в някакви статистики...... Става въпрос за БМВ-то, да не стане някаква грешка
              Значи БМВ-то е 2200, като разделим на 22 ... Що не идваш у неделя бре, предател немски :D
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Моят настоящ Фиат, струваше близо 3 мои заплати, към Февруари т.г. В момента я оценявам на, не повече от 2 мои заплати...
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ichkin написа:
                  blagun написа:
                  Значи БМВ-то е 2200, като разделим на 22 ... Що не идваш у неделя бре, предател немски :D
                  Дръпни малко нагоре заплатата и ще разбереш цената на колата..Иначе Купето го продадох за една заплата и малко П.С. ще дойда бре, само ми кажете кога ще сте там
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

тц тц моя кошник ми струваше маи около 36 месечни отклонения от заплатата ,а сега и 1 цяла не ми струва
                    Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                        Може би по ще е интересно ако има такъв въпрос : колко ви струва подръжката на месец колата сега ? За бензин, за гуми , за разни повреди и какво ли не още. Дали не отива повече от половината заплата само за колата ?
                        несъм правил сметка,пак и несмея дая правя че щея продам и ша зема колело
                        пунто 1,7тд

Коментар

коцев написа:
                          Този месец съм около 2000лв.
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Преди почти година я купих за около 4-5 заплати... Сега пак струва толкова, не че заплатата ми се е променила...
                            M-Benz E 250 TD 150hp
                            M-Benz 200d 75 hp
                            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Вероятно месечна заплата стига да се купи мойта, но при последното ми идване в бг се убедих, че доход и заплата са различни неща Единият бил склададжия, пък другият имал камион... сещате се Всички знаем вица дето питали в бг митничарите колко време трябва да работят да си купят бмв
                              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

KRASI CVETKOV написа:
                                към 3 заплати е моята
                                Преди 3 години и моята беше 3 заплати, сега е 2
                                Ползвайте мигачи!
                                Sometimes I feel like screaming

Коментар

Working...
                                X