Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за външен термометър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Венко ,не можеш ли да го хванеш със свински опашки за някой винкел ,ако не е остъклена терасата?Или да го залепиш със силикон?
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Към Blagun: Емо, 22-23 градуса си е екстра за спане! При 27 мисля, че ще гръмна, освен ако не съм по организъм! Към snake: Моят външен датчик има дупка, в която влиза главата на болт/винт и така виси на нея. Абе като съм почнал, май ще трябва да ида да го сваля и да го снимам. :D
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ето! Не се търкаля немил, недраг - виси си здраво на касата на прозореца.
        Прикачени файлове
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

[quote="snake"]
          dannybo написа:
          Dimo_J написа:
          Що бе колега.. като има кабелче какво?
          Не искам да дупча нито стената, а още по-малко дограмата.
          да де ама ти мислиш ли , че тея пари дето съм дал и аз за дограма съм ги пропилял?Нищо не се дупчи, кабелчето за защипва от дограмата и така.

Коментар

dannybo написа:
            На повечето модели външният датчик не е предвиден за закрепване. Просто се поставя някъде на завет и сянка.
            Моя грешка. Сега видях, че и датчикът вкъщи е с дупка за окачване. Явно си е стандарт и проблемът с поставянето на snake е решен.
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

Купих си някакъв от Кауфланд за 22 лв., мисля, че е китайски. Има часовник с аларма, показва външната температура и влажността на въздуха, както и вътрешната температура. Засега външния датчик и вътрешното тяло са на разстояние около 8 метра и си комуникират успешно. В неделя видях, че неизвестно защо часовника се е изместил с един час напред. Предполагам, че регионалните настройки са му такива.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
              X