Добре, това с батериите не ми се струва голям проблем. Но външният датчик се чудя къде бих могъл да го поставя, щом не е предвидено закрепване . Явно някъде на терасата, което означава, че при една силна буря може да полети на някъде или поне да падне и да се счупи. А на какво разстояние могат да си комуникират датчика и вътрешния дисплей?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за външен термометър
Collapse
X
-
blagun написа:Пешо, много студено във вас бре....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:blagun написа:Пешо, много студено във вас бре...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Malone написа:blagun написа:Пешо, много студено във вас бре...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
PREDATORst написа:Malone написа:blagun написа:Пешо, много студено във вас бре...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Sev написа:PREDATORst написа::D Дайте идея как да заключа термоглавите в къщи че и аз съм на тоя хал :D Аз ги намалям и коя от 2-те мине по мен ай па на 5Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
snake написа:Добре, това с батериите не ми се струва голям проблем. Но външният датчик се чудя къде бих могъл да го поставя, щом не е предвидено закрепване . Явно някъде на терасата, което означава, че при една силна буря може да полети на някъде или поне да падне и да се счупи. А на какво разстояние могат да си комуникират датчика и вътрешния дисплей?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
[/quote] :D Дайте идея как да заключа термоглавите в къщи че и аз съм на тоя хал :D Аз ги намалям и коя от 2-те мине по мен ай па на 5[/quote]От двете страни на показателната стрелка(или показалец) на врътката нямаш ли две копченца, които се бутват щом нагласиш степента. Така заключват главата на желаната степен.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
:D Дайте идея как да заключа термоглавите в къщи че и аз съм на тоя хал :D Аз ги намалям и коя от 2-те мине по мен ай па на 5[/quote]От двете страни на показателната стрелка(или показалец) на врътката нямаш ли две копченца, които се бутват щом нагласиш степента. Така заключват главата на желаната степен.[/quote]Колега то май има такива копчета ама говорим за жената и щерката не за кучето!Все си мисля че ше се сетат за копчетоBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ееее, това е срещу случайно врътване по навик?А иначе можеш да ги пуснеш по пързалката като залепиш една лепенка с нови променени цифри. Така врътката ще е на 3, а ще показва 5 и всички ще са доволни. Ще седи винаги на пет, а ако застудее ще си знаеш, че имаш още ход до реална степен петпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
dannybo написа:Ееее, това е срещу случайно врътване по навик?А иначе можеш да ги пуснеш по пързалката като залепиш една лепенка с нови променени цифри. Така врътката ще е на 3, а ще показва 5 и всички ще са доволни. Ще седи винаги на пет, а ако застудее ще си знаеш, че имаш още ход до реална степен петBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
[quote="PREDATORst"]dannybo написа:Колега то май има такива копчета ама говорим за жената и щерката не за кучето!Все си мисля че ше се сетат за копчето
Коментар
-
snake написа:Явно ще е нещо такова, с вътрешен дисплей и безжичен външен датчик. Предполагам, че ще намеря начин да закрепя датчика стабилно някъде на терасата. Благодаря за идеите.
Коментар
-
dannybo написа:Ама и ти как го мислиш този датчик - като за писано яйце говориш за него :D . Нито ще се счупи, нито ще отлети. Слагаш го някъде на завет на пода на балкона и си готов.Dimo_J написа:Що бе колега.. като има кабелче какво?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар