mims написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искам съвет за неограничен интернет
Collapse
X
-
mnpenchev
Вземай М-телския вариант, имам и на 3те оператора, само М-тел върви на всякъде, виваком са най-зле.
Коментар
-
Откажи се от това.Имах такъв договор.В София и градовете става,но примерно на вилата скоростта беше 6кв.На въпрос към оператора-Мтел,защо е толкова ниска скоростта,отговора беше-Ми сигурно има и други с лаптопи в селото.В гората и при условие че селото има локална мрежа.Една страница не можеш да отвориш без да се изнервиш.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
tinalex написа:Откажи се от това.Имах такъв договор.В София и градовете става,но примерно на вилата скоростта беше 6кв.На въпрос към оператора-Мтел,защо е толкова ниска скоростта,отговора беше-Ми сигурно има и други с лаптопи в селото.В гората и при условие че селото има локална мрежа.Една страница не можеш да отвориш без да се изнервиш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е точно това е проблема Vladim.С тези цени и немалко измами, печелят повече от безобразно от гласовата услуга. И никой не си мърда пръста да разшири диапазона на услугите. Те и без това печелят доста.Ако имаше сериозна конкуренция, ниски цени и нужда от генератори на приходи ... щеше да е друго.Не 3G, ами HSDPA покритие щяхме да имаме вече в страната..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Е точно това е проблема Vladim.С тези цени и немалко измами, печелят повече от безобразно от гласовата услуга. И никой не си мърда пръста да разшири диапазона на услугите. Те и без това печелят доста.Ако имаше сериозна конкуренция, ниски цени и нужда от генератори на приходи ... щеше да е друго.Не 3G, ами HSDPA покритие щяхме да имаме вече в страната.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
u_bo написа:Immortal написа:.......Обърни и ГОЛЯМО внимание на цените им СЛЕД изчерпване на пакета. Обявената цена от 0.10 лв/МБ прави главозамайващите 100 лв за GB. ...../PREDATORst написа:Иначе за скоростта е така,и високата скорост я имаш само до 2,5гб след това таратанци нищо че е неограничен,лошото е че никъде не го пише а си го признават само ако си наясно какво търсиш и ги попиташ конкретно,има вариан и неразбиращ консултант продавач да те излъже.
Коментар
-
Доста съм запознат с технологията на Макс Телеком и ги препоръчвам горещо.Немога да ви разбера 2 страници тема всички обсъждат мегабайти и стотинки за мегабайти а никой не се заинтересува от напълно неограничен интернет.Достъпа пак е с USB модем, цената е от 19.90 на месец.Вижте как е скороста.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Използваш случая да изтъкнеш задълбочения ти опит с услугите на Max Telecom?infineon написа:Немога да ви разбера 2 страници тема всички обсъждат мегабайти и стотинки за мегабайти а никой не се заинтересува от напълно неограничен интернет..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тези компютърно генерирани карти въобще не ги гледайте, нямат много общо с реалноста.Трябва си тест на място.Покритието на Макстелеком е доста по добро от некском и транстелеком.Не забравяйте че повечето клетки на Глобул не подържат EDGE и ако няма 3G скороста отива на 2-3к през GPRS.Мтел и Виваком имат ЕДГЕ навсякъде и е доста по добре.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Охоооо, тука яко реклама виждам в тази тема - къде са модераторите, които ме изядоха преди 2 месеца??????МаксТелеком са толкова добри, че Общинска Банка се мъчи с тяхното покритие 2 месеца и на третия си прекрати договора поради липса на услуга в градовете с офиси на банката.Мтел - добри са, но не съвсем навсякъде както се твърди в по-горните постове - все пак техните клетки са стари и имат приоритизация на гласовия трафик пред датата, което им изиграва лоша шега дори и покритието да е на 6. Не случайно реже клиентите си с неограничения трафик на космическата скорост от 128-512 kbps след изчерпване на включените MB - просто се застраховат да не пренатоварят мрежата си.Глобул - за тях не е приоритетно да се изгради добро 3G покритие.Виваком - до края на декември клетките с 3G покритие ще достигнат 550 в цялата страна или 80%. До края на януари броят им ще бъде 670 или 85% от територията на страната. Неслучайно цялата Back up връзка на ДСК Банк (банката с най-голяма клонова мрежа в България) е през мрежата на Виваком, както и цялата им банкоматна и постерминална мрежа, всички постерминали и банкомати на ОББ, Райфайзенбанк, СИ Банк, СЖ Експресбанк са със сим карти на Виваком.Дали някоя банка би си позволила лукса да има неработещ постерминал или банкомат?!Чак трагедия и т.н.Трафикът ми месечно е в порядака на 40-60 GB и съм изпробвал покритието на всевъзможни места. Да факт е, че в малките населени места скоростта е ниска, но страниците се отварят и връзката неразпада. Най-ниската цена от трите оператора след изчерпване на включените MB в пакета е 0.05 лв. от Виваком при пакети 2.5GB, 5GB и 15GB.
Коментар
-
u_bo
doofiat написа:Охоооо, тука яко реклама виждам в тази тема - къде са модераторите, които ме изядоха преди 2 месеца??????МаксТелеком са толкова добри, че Общинска Банка се мъчи с тяхното покритие 2 месеца и на третия си прекрати договора поради липса на услуга в градовете с офиси на банката.Мтел - добри са, но не съвсем навсякъде както се твърди в по-горните постове - все пак техните клетки са стари и имат приоритизация на гласовия трафик пред датата, което им изиграва лоша шега дори и покритието да е на 6. Не случайно реже клиентите си с неограничения трафик на космическата скорост от 128-512 kbps след изчерпване на включените MB - просто се застраховат да не пренатоварят мрежата си.Глобул - за тях не е приоритетно да се изгради добро 3G покритие.Виваком - до края на декември клетките с 3G покритие ще достигнат 550 в цялата страна или 80%. До края на януари броят им ще бъде 670 или 85% от територията на страната. Неслучайно цялата Back up връзка на ДСК Банк (банката с най-голяма клонова мрежа в България) е през мрежата на Виваком, както и цялата им банкоматна и постерминална мрежа, всички постерминали и банкомати на ОББ, Райфайзенбанк, СИ Банк, СЖ Експресбанк са със сим карти на Виваком.Дали някоя банка би си позволила лукса да има неработещ постерминал или банкомат?!Чак трагедия и т.н.Трафикът ми месечно е в порядака на 40-60 GB и съм изпробвал покритието на всевъзможни места. Да факт е, че в малките населени места скоростта е ниска, но страниците се отварят и връзката неразпада. Най-ниската цена от трите оператора след изчерпване на включените MB в пакета е 0.05 лв. от Виваком при пакети 2.5GB, 5GB и 15GB.
Коментар
-
И кога Виваком ще имат РАБОТЕЩО 3G покритие в един областен град?!?Щото и сега уж имат, но ако се закача с телефона си никой не може да ме избере или аз да избера някого... Неколкократно съм им писал и съм получавал всякакви комични отговори, само не и нормален, технически обоснован.Добри, вземи направи нещо, най-накрая и в родния ти град да заработи нормално 3G покритието, както от години работи на другите 2 оператора, моля ти се!За обслужването на клиентите да не говорим. Съвсем скоро им сърбах попарата!!!Въпреки най-ниските цени - признавам, и затова и аз ползвам Виваком - отношението към клиента е под нулата. УЖАС!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар