Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ сигнатура [подпис]

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тоя ме грабна много,но не помня на кой беше: "И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ? Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят , И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?"
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Бях гледал 1 подпис в друг форум който гласеше следното :"На мен жената ми е казала да не бързам, когато свърша тогава"
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

ivailo rachev написа:
        тоя ме грабна много,но не помня на кой беше: "И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ? Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят , И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?"
        Такъв подпис в момента има cHaunepucTa.

Коментар

Типично описаение за ....... голф2 или 3
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора." - Мохамед Али
            Това или перифразирано, като цитат ползваше колега от нашия форум...лошото е,че не се сещам кой. И от както видях темата се опитвам да намеря тема с негови писанки, но без успех?! Може и да си е сменил подписа.Още първия път ми направи впечатление и много си кефя на тая толкова простичка и откровенна сентенция за живота :D .
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

На tyson e
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз мисля да ви затапя с един подпис на колега ( ntodorov ) , ето го :Никога няма да разберем какво губим, когато печелим и какво печелим, когато губим !
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ДАЖЕ И ЛИСТА ХАРТИЯ Е ПО-ЛЕК КОГАТО СЕ ПОВДИГА С ЧОВЕК ПОВЕЧЕ на колегата 2000 20v turbo
                  Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!На cveteca
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Не съм сигурен дали това беше от нашия форум, но е добро: Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво!!!

Коментар

Immortal написа:
                        fihi написа:
                        Таралежа е птица упорита, не я ли сриташ не излита.
                        Това, ако не се лъжа, беше на niki_sixx ?
                        Да.

Коментар

Завърна се наш Ганя и ме подсети за подписа си:gantcho: "She was only a whisky maker but he loved her still." (а върви го превеждай - Тя можеше само да налива уиски, но той все още я обичаше)Pashov: "Колата е като жената: обичаш ли си я , колкото и да ти харчи, няма значение"

Коментар

През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!подпис на градския georg_ijelev...якоооооо!!!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

MartoModev написа:
                              ... И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода ...
                              Идват празници, а подписа, по-горе ми напомня за едни мероприятия свързани с варене и преваряване?!
                              Когато се добави повече вода и особено ако тази вода е твърда, ракията помътнява.
                              И в тоя ред на мисли се сетих за един подпис разрешаващ тоз ужасяващ проблем , ама на кой ли бе ... ?!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

С - амоП - ишаА - неМ - исля

Коментар

Working...
                                X