Колега аз да дам един почти оффтопик.2 пъти вече ми крадът неща от колата ама няма как да ги хвана...Те и всички тука са едни..ама да не псувам...Първия път си отиде акумулатора ми че бях ударил колата и предния капак не се затваряше.Оставих колата за 5 минути да отида до гаража и като се върнах изненада .... Същото се случи и с мигачите ми,нали са от Уно си ги взимат.Та и 2те случки през деня стават.Сори за СПАМА и безавариина занапред!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
удариха ми колата пред блока
Collapse
X
-
не съм пред търговски обект ами там работя и за това снимката е от там,иначе удара е бил със стоп има останки от него и моята кола беше преместена с около половин метър на страни,а за да е преместена удара няма да е бил лек.пък той си е оставил инициалите върху колата на комшията понеже като го е ударил него имаше счупени стъкла от фара лайсна от бронята и една решетка също от бронята и явно е от морга понеже на тая решетка пишеше ауди Б4.искам само да го набарам кой е то че пари няма да видя няма ама да разбера кой е бил тоя.знае се цвета на колата и марката.полицаите които идваха на мястото са ми приятели и се заканиха че ако го барнат дето ша му вземат книжката ами ша го бият и ша го е**тAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Нямало е как да избяга , защото след като беше минал през мен и забърсал една Алфа се беше спрял в блока . Това става в 5 сутринта , като преди това "студента" ударил някое и друго питие ( 0.85 промила ). Качва се в Ровър-а си който е бил купен преди 10-ина дена и със 160 ( един комшия е чул да си приказват така докато вдигали после колата ) решава да се направи на състезател . Резултата един счупен крак , натъртвания и кола която не става за нищо . Както се казва - пияния и господ го пази ... и те така !
Коментар
-
[/quote]Е това е късмет, успех! [/quote]То не точно късмет,както викат хората всеки луд с номера си.Та моя номер е че аз много помня номера на коли независимо дали са на познати.Сетих се че има един от нашия квартал с такова ауди и поразпитах комшиите му за него и за колата,оказа се че са го виждали да се прибира много често пиян с колата и откакто стана случката неговата кола я няма и той кара друга.Казах на един приятел полицай каква е ситуацията и най-важното номера на аудито му и той му отиде на гости и се оказа че съм се съмнявал в правилния човек.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
удариха ми колата пред блока
Е това е късмет, успех! [/quote]То не точно късмет,както викат хората всеки луд с номера си.Та моя номер е че аз много помня номера на коли независимо дали са на познати.Сетих се че има един от нашия квартал с такова ауди и поразпитах комшиите му за него и за колата,оказа се че са го виждали да се прибира много често пиян с колата и откакто стана случката неговата кола я няма и той кара друга.Казах на един приятел полицай каква е ситуацията и най-важното номера на аудито му и той му отиде на гости и се оказа че съм се съмнявал в правилния човек.[/quote]Колега , гони го до дупка . Тоя е избягал от местопроизшествието . Преди месец на мен един ми одра бронята и избяга . Хванаха го ЧЕНГЕТАТА по подаден от мен сигнал , но го съжалих и се отказах от всякакви действия по-нататък т.е. жалби , огледи ...УСПЕХ !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар