Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

удариха ми колата пред блока

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,тая сутрин слизам за работа и намирам колата на комшията с пръснат фар и смачкан калник и моята беше на десетина метра и тя цялата преместена с пръсната броня и смазан калник ама не се знае кой е бил.мама им и пияни копелета.снимка ще пусна по-късно.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

ужас колега.Съжалявам за случката, ама поне гледай там кат да доидат да видят, за да можеш със застрахователите да се оправиш.

Коментар

Кофти случка... Освен пияниците поразии правят келешите, които си въртят колите на ръчна, или тръгват с мръсна газ с коли със задно предаване...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Само пиян ще е бил понеже пътя е тесен и няма как да се опъне ръчна,а колата е била ауди б4 и се надяваме да го намерим

Коментар

ivailo rachev написа:
          Само пиян ще е бил понеже пътя е тесен и няма как да се опъне ръчна,а колата е била ауди б4 и се надяваме да го намерим
          аз колега така (с счупен фар и мигач, даже някъде има снимки тук в форума) си намерих колата на обяд в 12.00/ч. на 01.01.2010 г. като пожелние за успешна година най-вероятно!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Гадна случка . За застраховката не знам дали ще стане при положение ,че другата кола я няма, но дано имаш каско да ти покрие щетите.

Коментар

Кофти работа . И мойта Мареа я удариха миналата година пред блока, и то по обяд. И никой, нищо не беше видял. А тези пияници да им счупиш краката, че то друг начин да спрът да пият и карат май няма
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

ето и една снимка от сутринта.реално погледнато по моята кола не е много и както се вика ламарината кръв не пуска,но ме е яд че не знам кой е бил.ако съм я ударил аз по-няма да ме е яд ама сега се изяждам отвътре въпреки че вече е станало и нищо не моа да върна назад пак си ми е кофти.и най-лошото нямам каско нито аз нито комшията който пострада доста повече от мен и сега ще пием по една студена вода.
                Прикачени файлове

Коментар

Съжалявам за случката, колега!Защо на снимката не се вижда боята на другата кола? Би трябвало да е оставила...

Коментар

Много неприятно .... Виждам , че си в търговски район някакъв . Имат ли камери тия дюкяни там ? Или банки , ако има наблизо . Тогава със сигурност ще го гепите тоя серсемин.
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Не изглежда чак толкова зле положението. Но според мен ще е по добре да си намериш калник втора ръка от колкото да изправяш твоя, и да мажеш с кит от горе . За бронята вече не знам дали може да се поправи . Затова в такива ситуации е добре да имате поне частично каско (дори само на калниците , броните и стъклата и някой друга част) , защото поне щеше да ви помогне в ремонта финансово.

Коментар

това ми напомня колко са тънки ламарините на фиатите :D ,все едно с шут е изкривено
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

Може да е всеки. Онзи ден гледах една руса с една Е-класа как паркира на тротоара. Хем не качи както трябва а и на всичкото отгоре разбута колите от пред и от зад. Най лошото е, че блъска няколко минути за да тръгне след по малко от минута, докато си изчака приятелката. Защо подяволите бяха всичките маневри............... Парктроника пък въобще няма да го споменавам :D

Коментар

tomazo написа:
                            това ми напомня колко са тънки ламарините на фиатите :D ,все едно с шут е изкривено
                            Изкривено е със засилка! При маневра не може да има такива поражения. А, че ламарините са меки.... меки са! :D
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Еми то и да са твърди ламарините няма да помогне. Само после става още по труден ремонта ако се налага изправяне. Пък и на цена става по скъпо.Пробвай да изправиш отвътре където е изкривено, гледам боята не е напукана.Няма смисъл да го сменящ ще изглежда по гадно, карай си го така.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                              X