ее стига , то нищо не е вечно. Все пак запорожеца е ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реквием за един Запорожец
Collapse
X
-
blondy_driverЕтикети: –
-
Много тъжно , каква съдба самоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
-
Mitko написа:DEYAN IYI написа:За желязо ли отива или ще го глези някой мераклия!? Дано е второто! Жожо Виелицата го заслужава!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mitko написа:Няма я вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 . Сбогом Жожо, и както казва Кирчо нека силата да бъде с тебVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Mitko написа:Пое към пещите Yellow_Flash_Colorz_PDT_41VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
е да, нали знаете цилиндрите на заската са много корави направени са от висококачествена стомана(братята руснаци не са се скъпили), при това целите, много хора търсят цилиндрови втулки от зас, ама от друга страна нали знете вица за заската и двамата пияни: единия яко фиркан кара заската и тукмо засилва, онзи от навигаторското място "бивш пилот от военната авиация" вика: ти само го вдигни от земята и аз ще го поема нататък :D :D :D :D :D все пак времето им е отдавна в миналото или в музеите по точноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
И аз имам един Кадет на 26 години, който е така зле изгнил, че няма смисъл да се прави. 8 години ми служи почти безпроблемно, но сега нещо ми прави магарии и не мога да го стегна така, че поне до вилата да си ходя с него. Пътя е черен, каменист и стръмен не искам фиатката да чанча по такъв път...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Завиждам ви на ентусиазма! Когато продадох БТР-а(Москвича) дойдоха двама братя с най-строшената ЛАДА която бях виждал някога,закачиха БТР-а с една кука(сигурно са и викали твърд теглич) и го закараха в неизвестна посока.Аз прибрах в джоба 130те лева,въздъхнах облекчено и отидохме с жена ми да "полеем" сделката.И през ум не ми е минавало,че от него може да стане каквото и да е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар