Колеги знам че това не е компютърен форум,ама като питах в компютърният форум никой не ми отговори (може би е прекалено сложно за тях :D ).Та значи имам следният проблем с резолюцията (копирам си директно поста от споменатият форум):Вчера преинсталирах Уиндоуса (Седем) и сега всички игри които пусна тръгват на средата на екрана а от двете страни имат по една черна лента.Десктопа съм го пуснал на 1920х1080,а дисплея ми е Асус широкоекранен.Проблема е че преди да преинсталирам Уиндоуса нямаше никакъв проблем и игрите си вървяха широкоекранно.А сега не е така въпреки че съм инсталирал последните драйвъри на дисплея и видеокартата. Да добавя че прегледах висчки опции в Nvidia Control Panel и никъде не намерих scaling или подобна опция за разтягане на екрана.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с резолюцията!
Collapse
X
-
Виж дали има някакви нови драйвъри за картата, ако не продължавай да ръчкаш настройките в панела. Уиндолса доколкото знам няма такива "функции""Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Драйвърите са най-новите възможни.Вчера пробвах всички възможни настройки и нищо не стана.googo как мога да си сваля по-стари драйвъри за моята карта (9800 GT).От сайта на Нвидия не виждам такава опция.Преинсталацията беше нова.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
u_bo
cveteca написа:Драйвърите са най-новите възможни.Вчера пробвах всички възможни настройки и нищо не стана.googo как мога да си сваля по-стари драйвъри за моята карта (9800 GT).От сайта на Нвидия не виждам такава опция.Преинсталацията беше нова.
Коментар
-
Колега, а самите игри, които си пробвал и не тръгват нормално пробвал ли си да им прегледаш опциите на тях... да ги пуснеш на друга от сегашната резолюция и да рестартираш играта. След преинсталация на Уиндоуса се губят някои фаилове, които игрите си качват в системните папки на самия уиндоус и даже някои игри изобщо не тръгват без преинсталация.
Коментар
-
Пробвах с по-стар драйвър и пак същото.Явно не е от драйвъра.А игрите също са преинсталирани и ги пускам на абсолютно същите настройки на които ги пусках преди.Честно казано най-неразбираемото за мен е че аз реално нищо не съм променял.Просто преинсталирах Уиндоуса от същият диск от които вече няколко пъти съм го инсталирал.Същото се отнася и за игрите.Но до преди никога не е имало този проблем.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
u_bo
-
Не.Означава да дадеш право на някого да пипа компютъра ти отдалечено, все едно е неговия собствен..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар