Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма промени в цените на винетките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    Каквото и да си говорим (пишем) става дума за пари.Важното е тези пари да отиват по предназвачение и тук е нашето място, като граждани. Да контролираме тяхното изразходване.
    и ти лично как го контролираш?

Коментар

Колкото и еретично да звучи, не мисля, че точно нашето място като граждани е да контролираме изхразходването на парите, а да плащаме това, което се изисква от нас в замяна на услуга. Като няма услуга в замяна ще се мрънка разбира се, ама като не се плаща, за какво да мрънкаш?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

donnna написа:
        dani389 написа:
        ами ако имам два тира и на двата трява да се купуват винетки ,че това е 2600 на тоя дето духа, по точно не духа ами се пъче само по телевизията.
        точно тоя с двата тира са му малко 2600 лв. винетки - за сметка на поразиите дето ги прави на пътищата...
        ами ако тировете ми нито един път за годината не са били претоварени?Аз какво съм виновен с моя ТИР, че пътната ни настилка не е качествена?Тировете не са виновни колеги разберете го.Асвалта ни не става и това е.А и е много стряскащо на тази намаляла до безобразие работа да започнеш годината с близо 3000 за винетки назад.

Коментар

Колеги няма да коментирам редно ли е или не да се правят шашми с винетките и какви сме били българите тарикати, че сме ги сменяли.То ако имахме възможност никой нямаше да рискува и хора с две коли щяха да си купуват две винетки , но повечето смятам, че ги бъркам 60 и колко беше лева за годишна винетка.както и да е.Очаквам идеи как ще се справим с изписването на рег. номер на винетката с идеята да можем да я ползваме на две коли.Аз лично съм със скрийн протектор от телефон и си ги местя от едната на другата кола но с това изписване.......очаквам идеи .Моля без коментари кой правил тарикатски или еди какви си номера.
          Точно при първата подобна идея тази тема ще придобие статут на "Важна" в раздел "Изтрити теми".

Коментар

ogi28b написа:
            Колеги няма да коментирам редно ли е или не да се правят шашми с винетките и какви сме били българите тарикати, че сме ги сменяли.То ако имахме възможност никой нямаше да рискува и хора с две коли щяха да си купуват две винетки , но повечето смятам, че ги бъркам 60 и колко беше лева за годишна винетка.както и да е.Очаквам идеи как ще се справим с изписването на рег. номер на винетката с идеята да можем да я ползваме на две коли.Аз лично съм със скрийн протектор от телефон и си ги местя от едната на другата кола но с това изписване.......очаквам идеи .Моля без коментари кой правил тарикатски или еди какви си номера.
            Точно при първата подобна идея тази тема ще придобие статут на "Важна" в раздел "Изтрити теми".
            Леле че се уплашихме.Никой не те плаши колега. Просто в този форум никога не са толерирани подобни противозаконни намерения. Предупреждавам те да не продължаваш в същия дух, защото в противен случай ще бъдат приложени правилата спрямо теб.naskobg

Коментар

Няма промени в цените на винетките

Колеги известно ви е , че всяка държава си е избрала нашин за финансиране на строежа , ремонта и поддържането на пътната си инфракструктура . Нашата си е избрала винетната система . Трябва да си плащаме винетките и да сме благодарни , че не направят словенската идиотщина . Плащат се и ТОЛ - такси и винетка за транзитно преминаващите .Пък се моля някой ден да стане по подобие на Германия и Бенелюкс - нито винетки , нито ТОЛ - такси . Но това ще го бъде когато се контролират всички акцизи . Дотогава - цакаме .
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

mitakkk написа:
                Sev написа:
                а тук ако стане така и се платят едни 500 лева ще падне един вой до небесата :D
                Ще платиш сега като можеш, ама след 10 години ще можеш ли да плащаш?
                какво мога да платя ще си преценя на моментаа кой е казал че сега имам възможност да ги платя?никога не е ставало въпрос за това
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Имах едно гадже като студент от Савдански. Тагава живеех на квартира в таванска стая във Варна.Та мацката казваше - "Щом съм се качила, значи съм се рашила!"С други думи, който си има брада (кола) си има гребенче (плаща винетка и др.)! :D
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

С това кокошкарско мислене никога няма да се оправим. Винетки, застраховки, преглед, данък на МПС-тата са си задължителни. Вярно, нямаме кой знае колко пътища като хората (по между другото, последните 2 години в извънградските ми маршрути не си спомням лош, много лош или непроходим участак). Пък и с 12-14 кутии цигари на кола как да ни оправат пътищата. Някаде бях чел/гледал, че за немските аутобани се отделя 400 000 евро за подръжката на 1 км от тях на година. Втора година купувам за 2те коли винетки, а винаги съм можел да ползвам едната кола. Ключа и газ, като ми трябва да пътувам никога не съм го мислил.

Коментар

nightlord написа:
                      Втора година купувам за 2-те коли винетки, а винаги съм можел да ползвам едната кола. Ключа и газ, като ми трябва да пътувам никога не съм го мислил.
                      На това му викам природосъобразен начин на живот!Плащаш си борчовете, не лъжеш, не нарушаваш закона. Винаги си усмихнат, ведър и открид. Спиш спокойно и дълбоко, без да се стряскаш от кошмари. С една дума живееш спокойно.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Много е наивно да се мисли, че с винетките се поддържат пътищата - всички данъци отиват в една каца и от там се разпределят... а ако Бг беше усвоила парите, които ЕС даваше за пътища, и ако се крадеше по-малко.... щеше и пътища да има.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Нация от мрънкачи! :D Като не ви изнася нещо, опълчете срещу него! Там е работата, че никой не го прави, а само мрънка ли мрънка. Дори за проблеми чието решение зависи изцяло от него! началото на годината имаше идея за протести против дупките по улиците. Събраха се една шепа хора, но по форумите бе пълно с мрънкачи-кой спукал гума, счупил шарнир... Така, че плащайте си чинно, пък си мрънкайте, колкото искате! :D
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                            Нация от мрънкачи! :D Като не ви изнася нещо, опълчете срещу него! Там е работата, че никой не го прави, а само мрънка ли мрънка. Дори за проблеми чието решение зависи изцяло от него! началото на годината имаше идея за протести против дупките по улиците. Събраха се една шепа хора, но по форумите бе пълно с мрънкачи-кой спукал гума, счупил шарнир... Така, че плащайте си чинно, пък си мрънкайте, колкото искате! :D
                            Много истини има в тези думи
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                            X