BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма промени в цените на винетките
Collapse
X
-
Че купи си една винетка и си карай само нея кола извън града. Винетката не е задължителна в града. Пак си бъди гъзар.Семейството ми използва три коли и една годишна винетка, на моята, понеже пътувам постоянно.Другите са със седмична винетка, когато се наложи. Но гледам да не се налага..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Че купи си една винетка и си карай само нея кола извън града. Винетката не е задължителна в града. Пак си бъди гъзар.Семейството ми използва три коли и една годишна винетка, на моята, понеже пътувам постоянно.Другите са със седмична винетка, когато се наложи. Но гледам да не се налага.
Коментар
-
Аз не разбирам! Нали парите от винетките трябва да отиват за направата и подържането на извънградските пътища?Ако искам да отида от с. Сусурлево, до с. Долно нагорнище за растоянието от 8 км (между селата) изминато за около 30 мин. поради факта, че пътя е дупка до дупка защо Аджеба ми трябва винетка?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Malone написа:Защото такъв е реда.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
BolgAryan написа:Ами да, ако искаш и с другата да караш по пътната мрежа ще си купиш винетка. Никой не те задължава, нито пък ограничава.
Коментар
-
Ефекта за държавата изобщо няма да е нулев! Дори има малка частица плюс и за самите нас, защото има много случаи на разбити автостъкла заради винетката, сега няма какво да крадат като има номера написан.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Ефекта за държавата изобщо няма да е нулев! Дори има малка частица плюс и за самите нас, защото има много случаи на разбити автостъкла заради винетката, сега няма какво да крадат като има номера написан.
Коментар
-
mitakkk написа:Не съм съгласен - ти можеш ли едновременно да караш две коли?? За какво тогава трябва да купуваш две винетки?
Коментар
-
Sev написа:mitakkk написа:Не съм съгласен - ти можеш ли едновременно да караш две коли?? За какво тогава трябва да купуваш две винетки?
Коментар
-
mitakkk написа:... ако през месец март си купиш друга кола, и няма да може да си прехвърлиш винетката, или пък недай си боже колата катастрофира или поради каквато и да е причина е извън движение и неможе да бъде оправена, а винетка е купена и неможе да се прехвърли на друга кола. Ами ако ти откраднат регистрационните тбели - и трябва да си вадиш нови??? Така, че не ми ги хвалете тия с изписаните номера.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Няма промени в цените на винетките
nikolovvd написа:mitakkk написа:... ако през месец март си купиш друга кола, и няма да може да си прехвърлиш винетката, или пък недай си боже колата катастрофира или поради каквато и да е причина е извън движение и неможе да бъде оправена, а винетка е купена и неможе да се прехвърли на друга кола. Ами ако ти откраднат регистрационните тбели - и трябва да си вадиш нови??? Така, че не ми ги хвалете тия с изписаните номера.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Тея наще държавници са много тъпи и древнави с една винетка един автомобил в Швейцария с едни рег табели можже да караш колкото коли искаш само ги сменяш а тук на триците скъпи и пътищата ни пак мизерни.И ние мрънкаме за коли ами ако имам два тира и на двата трява да се купуват винетки ,че това е 2600 на тоя дето духа, по точно не духа ами се пъче само по телевизията.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар