Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма промени в цените на винетките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Няма промени в цените на винетките

Tornado написа:
    Да вкарат въпросната винетка в данъка щом ще е така и край.
    според мен основно винетката я въведоха заради транзитно преминаващите през България - ако е данък - тях няма как да ги хванат, пък турските тирове най-вече е...ват мамата на пътищата...другия вариант е тол-такса по магистралите, ама те едни магистрали....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

тол такса засега няма как да стане, въпреки че министъра се обажда за това от време на времезащото новите магистрали се правят с евро парички
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

donnna написа:
        ама те едни магистрали....
        А-а-а много са добри. Особено коловозите в дясната лента - вкарват те в пътя. :D Иначе добре са ги направили от 01.01.2011 до 31.01.2012 година важат.А то какво беше преди? Отидеш да празнуваш Нова година някъде и като си тръгнеш навсякъде хайки за винетки, а по бензиностанциите няма.В началото на тази година го приложиха това и бе добре. Явно са си взели поука.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
          donnna написа:
          ама те едни магистрали....
          А-а-а много са добри. Особено коловозите в дясната лента - вкарват те в пътя. :D Иначе добре са ги направили от 01.01.2011 до 31.01.2012 година важат.А то какво беше преди? Отидеш да празнуваш Нова година някъде и като си тръгнеш навсякъде хайки за винетки, а по бензиностанциите няма.В началото на тази година го приложиха това и бе добре. Явно са си взели поука.
          между другото - винетките за 2010 г. важат до 31.01.2011 г.!!!

Коментар

Само увеличават глобите за каране без винетка от 100 на 300лв.Така трябва да е,но да вкарат пари в пътищата малко повече!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги няма да коментирам редно ли е или не да се правят шашми с винетките и какви сме били българите тарикати, че сме ги сменяли.То ако имахме възможност никой нямаше да рискува и хора с две коли щяха да си купуват две винетки , но повечето смятам, че ги бъркам 60 и колко беше лева за годишна винетка.както и да е.Очаквам идеи как ще се справим с изписването на рег. номер на винетката с идеята да можем да я ползваме на две коли.Аз лично съм със скрийн протектор от телефон и си ги местя от едната на другата кола но с това изписване.......очаквам идеи .Моля без коментари кой правил тарикатски или еди какви си номера.
              предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
              Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

Като си купя другата седмица новата винетка ще пиша!

Коментар

popara801 написа:
                  Само увеличават глобите за каране без винетка от 100 на 300лв.Така трябва да е,но да вкарат пари в пътищата малко повече!
                  трябва да вкарат контрол за винетките и парите за пътища сами ще дойдат - без рушвети естественоот както има винетки не са ме проверявали нито веднъж
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    от както има винетки не са ме проверявали нито веднъж
                    ааааа, проверяват, проверяват!!!2-3 пъти са ме спирали и докато им извадя документите разглеждат предното стъкло - преглед, ГО, винетка....

Коментар

И мен са ме проверявали няколко пъти. Единия беше много комична ситуацията (до В.Търново).Тръгна да ме разпитва уж за някаква кола, която незнам си какво, а в същото време дискретно ми оглеждаше стикерите на предното стъкло. :DБе шушумиги!

Коментар

Аз в началото като взех колата за 3 дена ме спряха 4 пъти, а откак съм редовен за 2 години само веднъж. Аз ли съм карък незнам Иначе досегашните винетки много лесно се манипулираха. Лепиш един целуфан от бонбони отпред и с вода го лепиш за стъклото
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ако някой се е интересувал от субективния идеализъм, може би се сеща за думите на Сервантес - един от представителите на това движение."Измамата е дребна монета. С нея нищо не можеш да купиш."

Коментар

Sev написа:
                            еййййбългарина както винаги е много хитърми който има две коли ще си купи две винетки, а ако иска после и двете заедно да ги кара...да си ги дърпа с теглич, абе изобщо както искамного сме хитри, ама после да ревем сме първи...сега ще почнат обясненията за дупкитена който не му харесва - да си продава колата и с градския
                            Не съм съгласен - ти можеш ли едновременно да караш две коли?? За какво тогава трябва да купуваш две винетки?

Коментар

Контра - защо трябва да купуваш две коли?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                                Контра - защо трябва да купуваш две коли?
                                че кой ще ми забрани да си купя ако искам? Аз мога само с едната да бъда по пътната мрежа.Бас ловя, че ефекта от от това да се пише номера ще е нулев за държавата, ама трябва да се мисли малко.

Коментар

Working...
                                X